Sayfa 408/660 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon
Arama sonucu : 5275 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben 3 sene sonra tekrar 1000 TL olabilecegini dusunuyorum...

Seneye 100 TL uzerinden temettu verimini hesaplamak cok kolay olacak.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
     Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    burda kalkıp
    dudu ya nerdeyse spek,manipülasyoncu demek biraz önyargılı,obsesif çok da sağlıklı olmayan biraz da izansız ,ayıp bir söylem kardeşler.
    dudu nezdinde -ki benim de kendisiyle her diyaloğum çok sevgi dolu olmadı-burdaki herkes
    -ki yatırım zihniyeti olarak %98,7 si ile kanlı bıçaklıyız-
    söylemleri tutarlı,çizgisi belli,sev sevme yatırım mantığına sadık,kağıda gönül vermiş ,sahip çıkan arkadaşlardır.
    her kesin yazı karekterinden fıtratının kırıntıları dökülür.
    dudu olsun,durmadan 3-5 çizik deyip laf sokan human olsun,dün hafif atıştığım fabric olsun,nedense anlamadığım şekilde hep bana sempatik gelen uzunvade olsun,zekasını hep takdir ettiğim osman olsun,yeni tanıdığım logologo ,krabby,hectoral,
    eskilerden canmert,dokuz köyden kovulan Serkalgo.
    yatırım zihniyeti olarak hiç anlaşamayacağım ama
    akşam 8 de yemeğe oturup gece 1 de hiç sıkılmadan keyifle vakit geçirebileceğin iyi insanlar..
    yazı belli eder fıtratı..
    şimdi bedelli de oldu,sayıda artar yeni gelenler de olur..
    yukarda isimleri zikredilmiş froto nun iskeletini oluşturan arkadaşlar iyi insanlardır..
    ben prensip gereği lot um olmadığı kağıtta yazmam..dün baktım 174 tane varmış..o da forumda yazmak için..1150 den verir giderim.
    sayı artacak,iskelete saygı gösterin..
    Neden şahsi düşünüyorsunki ben sadece sana değil, günlük ve aşağısında teknik bakan herkese diyorum. Şahsına sözüm yok. Geçmişte atıştıysakda sen neden oldun buna.. Selkagoyu savunmak sana mı kaldı? millete hakaret eden birini savunmak sana düşmezdi.. İnanmıyorsan geriye git bak.. Adam çok saygısızdı..

Ama dediğim gibi 3-5 çizik lafı adece sana değil, bakan herkese... Tabiki sana da söylüyorum. Ama senin şahsını rencide edecek bir söylemim yok. Gerekte yok.

mathiusa gelince .. Herkes ereğlide illalah etti. Ben insanca davrandım onu bile kaldıramadı. Yani bu ikisi başka sen başka... Bunların yanında sen peygamber torunu gibisin. Şimdi harbiciler falan deme.Adamların üslubu çok kötü.. Zaten bende de engelliler..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Çızık atmaya inanmam ama çızık atmadan da duramam.

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    burda kalkıp
    dudu ya nerdeyse spek,manipülasyoncu demek biraz önyargılı,obsesif çok da sağlıklı olmayan biraz da izansız ,ayıp bir söylem kardeşler.
    dudu nezdinde -ki benim de kendisiyle her diyaloğum çok sevgi dolu olmadı-burdaki herkes
    -ki yatırım zihniyeti olarak %98,7 si ile kanlı bıçaklıyız-
    söylemleri tutarlı,çizgisi belli,sev sevme yatırım mantığına sadık,kağıda gönül vermiş ,sahip çıkan arkadaşlardır.
    her kesin yazı karekterinden fıtratının kırıntıları dökülür.
    dudu olsun,durmadan 3-5 çizik deyip laf sokan human olsun,dün hafif atıştığım fabric olsun,nedense anlamadığım şekilde hep bana sempatik gelen uzunvade olsun,zekasını hep takdir ettiğim osman olsun,yeni tanıdığım logologo ,krabby,hectoral,
    eskilerden canmert,dokuz köyden kovulan Serkalgo.
    yatırım zihniyeti olarak hiç anlaşamayacağım ama
    akşam 8 de yemeğe oturup gece 1 de hiç sıkılmadan keyifle vakit geçirebileceğin iyi insanlar..
    yazı belli eder fıtratı..
    şimdi bedelli de oldu,sayıda artar yeni gelenler de olur..
    yukarda isimleri zikredilmiş froto nun iskeletini oluşturan arkadaşlar iyi insanlardır..
    ben prensip gereği lot um olmadığı kağıtta yazmam..dün baktım 174 tane varmış..o da forumda yazmak için..1150 den verir giderim.
    sayı artacak,iskelete saygı gösterin..
    Saygım arttı
    Mütevazisin
    Gerçi saygının yatırım tarzınla alakası olmaması lazım haklısın.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Neden şahsi düşünüyorsunki ben sadece sana değil, günlük ve aşağısında teknik bakan herkese diyorum. Şahsına sözüm yok. Geçmişte atıştıysakda sen neden oldun buna.. Selkagoyu savunmak sana mı kaldı? millete hakaret eden birini savunmak sana düşmezdi.. İnanmıyorsan geriye git bak.. Adam çok saygısızdı..

Ama dediğim gibi 3-5 çizik lafı adece sana değil, bakan herkese... Tabiki sana da söylüyorum. Ama senin şahsını rencide edecek bir söylemim yok. Gerekte yok.

mathiusa gelince .. Herkes ereğlide illalah etti. Ben insanca davrandım onu bile kaldıramadı. Yani bu ikisi başka sen başka... Bunların yanında sen peygamber torunu gibisin. Şimdi harbiciler falan deme.Adamların üslubu çok kötü.. Zaten bende de engelliler..
    Human sakin ol dostum. Gursel abi iyi birisi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
     Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Human sakin ol dostum. Gursel abi iyi birisi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yaw kötü demedim, iyi biri zaten.... BAzı arkadaşları kötü dedim. kaliteli adam kaliteli.....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Tahtacı hepimize 110 lira kol gibi çizik atmış hatta neşter atmış beyler, hacamat etmiş bizi, buna odaklanalım. Ne zaman tekrar 1.250 lira yaparlar kağıdı acaba. Yeni fiyatla 125 lira.

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Tahtacı hepimize 110 lira kol gibi çizik atmış hatta neşter atmış beyler, hacamat etmiş bizi, buna odaklanalım. Ne zaman tekrar 1.250 lira yaparlar kağıdı acaba. Yeni fiyatla 125 lira.
    Osman abim doğru söylüyorsun. Ne zaman yeni fiyatla 125 TL. oluruz?
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Sayfa 408/660 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •