Sayfa 822/1000 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Viop LX

1. Mert Abey 10510 dan long acti piyasa 10180 gordu
    yani %3 asagiya basti
    suan 10.865

aynen yazdigim gibi oldu ama o stop oldu ben erken indim
    Mert abey seninle ayni yonde pozisyon acti ise stop koymuyacaksin her zazaman %2-3 var ama genelde o pozisyon kara gecer ve karli kapanir

aslinda bu riski almak yerine bir sonrakinde actigi yerin %2 altina/ustune pozisyon yazacagim

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Mert45 abeyde gelip long oldu ise ben stoplari kaldirayim
    simdi %2 3 daha basar palacan
    o pozisyon acinca %3 iceri almadan aldigi yonde gitmiyor
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abey ben bir şey demedim sana yahu. Herkes longta bu pala bize para vermez dedim yoksa ne haddime. Sanki biri dalga geçmişti ama ben değildim diye hatırlıyorum
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Aynen ,işlemsiz devam..maliyetimi daha önce yazmıştım.(14-17 ekimde)

Millet 2.10 dolar bekliyor.KENDİLERİNCE HAKLILAR.ZATEN FARKLI DÜŞÜLMEZSE PİYASA olmaz.

Endeks direnç kırıyor... ama KURBAĞA FORMASYONUNDA ilerliyor..Hep şüphe ile ve inandırıcı olmayarak.Zaten BOĞA PİYASASI ,KUŞKU İLE İLERLER...

Düşen trent kırıldı(9200)...pullback yaptı..sonra 9500 kırıldı....

Dünden beri 24 k short kapama var...Yabancı geçen hafta alış yaptı.

AMA SP500 beni korkutuyor. %5 ve üzeri düşüş bizi de etkiler...Benim poz. alırken tek korkum GLOBAL SERT DÜŞÜŞ SENARYOSUYDU..onun dışında hisseleri satmam ...Global sert düşüşte (2008 de gördüm) hiç bir şey dinlemiyorlar...

Ha sonuçta 8700 altı maliyette her zaman orta -uzun vade çok iyi kar olur..o ayrı...

ÖZETLE: 8700 ve altında alınan hisseler ,eğer ptesi 9500 altında kapatırsak hepsi satılır...Yoksa devammmmm ederim...

Ha sonuçta 8700 altı maliyette her zaman orta -uzun vade çok iyi kar olur..o ayrı(oradan maliyetlenen için hiç satmamak ta seçenektir)...Ama SP nin titremesiyle beraber bizim 9500 altı olmamız rahatsız eder.Düşüş derinleşebilir..

Benim görüşüm budur..40 gün aradan sonra bir çekincemi ifade etmek istedim..

22 kasım 2024

sp500:5960
    Son düzenleme : ABKA; 22-11-2024 saat: 19:48.

Nihayet beklenen oldu.... inşallah birbirinizi yersiniz.... Ortadoğu'yu tarumar eden zabaniler... sıra sizde....

4. de..........
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Son dakika...iki belediye daha kayyum atandı...

6. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    Dünkü kararın satır aralarından okuduğum birkaç önemli detay/yorum:

1) TCMB Kasım ayında işlenmemiş gıda fiyatlarındaki hızlı artışın devam edeceğini, ancak bunu dışlayan enflasyon eğiliminin iyileşeceğini ima ediyor. Yani Kasımda manşet enflasyonda belirgin bir iyileşme görmesem bile bu benim faiz indirimimi engellemez, çünkü çekirdek enflasyon düzelmeye devam edecek diyerek piyasaları indirime hazırlıyor.

2) Merkez Bankası maliye politikası ile artan uyuma dikkat çekiyor. Bu ifadeye dayanarak önümüzdeki yıl yeniden değerleme oranına bağlı vergi/harç/ceza artışının %44 değil, %25 civarında yapılması beklenir. Eğer merkez bankasının elinde bu yönde somut bir bilgi olmasaydı faiz indirim sinyali vermezdi diye düşünüyorum (belki de öyle olmasını umuyorum).

3) TCMB enflasyona dair daha iyimser olmakla birlikte halen verilere duyarlı olduğunu, Aralık’ta kendi topladığı öncü fiyatlarda enflasyonun ana eğilimi yüksek çıkarsa faiz indirimini biraz öteleyebileceğini de ima ediyor. Fakat gönlünden geçen, çok kötü bir veri gelmediği taktirde, Aralık’ta küçük adımla da olsa indirime başlamak yönünde.

morgan kulağına üflenerek bence böyle bir rapor yayınlamış , Hakan hoca nın yorumunu üzerine konulunca piyasa METİNİ NİYET OKUMA MÜHENDİSLİĞİ ile bu 2 günlük hareketi yaptı.
    altı dolumu bence değil talimatla yapılan hareketler , ona göre trade eden ediyor risk alıyor.
    3 aralıktaki enflasyon rakamına bakılacak yalnız talimattan dolayı iş aylık enflasyondan çekirdek enflasyona gidiyor ama pazılda hep eksik var.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Asıl kayyum Diyarbakır ve Mardin merkez ilçelerine atanacak...

Bazı yerlerde porotesto haberleri geliyor.....

Sayfa 822/1000 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •