Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
Tepeden alanlara yazık oldu.
2 lira maliyetim olduğu için satmayı düşünmüyorum.
Tüm patronların amacı para kazanmak
Parayı, malı alırken kazanırsın.
Aynen hocam.Hakkımızda hayırlısı olsun ...

Cengiz AVCI 25 milyon lota çıkarsa işte o zaman benim kafamda soru işareti kalmayacak.

Takıldığım tek nokta halka arzda kurumsala dağıtılan lot sayısı yaklaşık 18 milyon lot.Ve şimdi de CENGİZ AVCI nın aldığı lot sayısı 18 milyon lot.

Şimdi ODİNE patronu şöyle bir plan yapmış olabilir.Halka arzdan sonra 1 yıl elllerindeki borsaya açılmamış lotları 1 yıl sonra nasıl en iyi bir şekilde satarım diye bu planı yapmış olabilir.

Nasıl bir plan bu ?Yazıyorum ; ...Kurumsallara dağıttığımız lotları 85 ortalama ile 6-7 ayda CENGİZ AVCI ya sağ cep -sol cep şeklinde aktaralım.Bu sayede de herkes der ki ''Cengiz AVCI diye bir zengin baba zaten 85 ortalama ile 18 milyon lot topladı.Demek ki şirketin geleceğine inanıyor.Patrondan bilgiler aldı ki 2 milyar tl para koydu odine ye.O zaman biz küçük yatırımcılar olarak odine hissesi alalım.'' .....Küçük yatırımcı böyle düşünecek ve hisseyi biz 74-121 arası tutalım ve 25 mart 2025 e kadar EKSTRA MAL SATAMAMA süresini dolduralım.Sonra da 25 mart 2025 ten sonra belirli aralıklarla hisse kote ettirip KÜÇÜK YATIRIMCIYA DAYARIZ.....Sonra da başlarız BEDELLİLERİ açıklamaya .....

İşte ODİNE patronu bu şekilde bir plan yapmış olabilir ....

Senaryo tanıdık geldi değil mi?Tıpkı son3 yılda borsaya arz edilen özellikle ENERJİ VE TEKNOLOJİ şirketlerinin patronlarının yaptıkları gibi....

İnşallah bu defa ODİNE PATRONU bizi yanıltır ve kalan lotlarını borsada satmaz....Ve de CENGİZ AVCI da eline almış olduğu hisseler kurumsalların 30 tl maliyetle aldıkları hisseler değildir...Gerçekten CENGİZ AVCI nın maliyeti 85 tldir ....