Sayfa 345/475 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 3795 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

https://www.linkedin.com/posts/alsim...member_android

.

Kazakistan Çimkent'te tam kadro inşaata başlamışlar.
    Hadi hayırlısı
    Kazakistan seraları Jeotermal değil sanıyorum. Öyleyse ısıtma ne ile sağlanacak doğal gazla mı?

Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Kazakistan seraları Jeotermal değil sanıyorum. Öyleyse ısıtma ne ile sağlanacak doğal gazla mı?
    Evet, doğal gaz ile...
    (Kazakistan'da jeotermal kaynaklar da var, ancak bu Çimkent'te tahsis edilen araziden uzak diye biliyorum)

Alarko inşaat konusunda tecrübeli ..
    Pek çok yetişmiş elemanı var... Sera inşaatında seri davranabilme ve maliyetleri minimuma düşürebilme kabiliyetine sahip...
    Diye düşünmekteyim.

Gelecekte;
    Kendi tohumu,
    Kendi gübresi,
    Kendi serası, ile dikey entegrasyonu mühim ölçüde tamamlamış olacak gibi......
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

3. Kazakistanin Alarko'ya yaptigi tarim yatirimi davetinde dogalgaz tesvigi de vardi diye hatirliyorum.

.

https://www.linkedin.com/posts/%C3%B...member_android

.

Seradan domatesten çok bahsettik .
    Bununla bitireyim.
    Tarım ve Orman bakan yardımcımız Eskişehir'de.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
    "Fiiliyatta BİST bir yatırım ortamı değildir, siz de yatırımcı değilsiniz, bunu unutmayın. İşin gerçeği budur. Siz kendinizi yatırımcı olarak görüyorsanız hala bu işte pişmemişsiniz, yeteri kadar tecrübe kazanamamışsınız demektir."
    sn TH nın mesajı... ben tecrübesizlerden biriyim ve maalesef bizim piyasamız için haklı... haklı olduğunu teslim etmekle beraber gün gelir bir gün fiyatlar yerini bulur diyerek yatırımcı olmaya devam ediyorum kendi adıma...

Üstadım, TH'nin kullanabileceği enstrümanlar çok....
    Sizin sınırlı enstrümanınız var :
    Ev, arsa, bazı hisseler, altın, katılım fonu...
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Üstadım, TH'nin kullanabileceği enstrümanlar çok....
    Sizin sınırlı enstrümanınız var :
    Ev, arsa, bazı hisseler, altın, katılım fonu...
    ev arsa yatırımı önümüzdeki dönemde ülke reel olarak zenginleşir ise olabilir. kendi adıma uzun müddet gayrımenkul yatırımcıları eski güzel günleri anacaklar...
    altın yenmez demiş ulu manitunun evladı kızılderili reislerimiz... bu piyasanın oynaklığında altın vezir de eder rezil de...
    katılım fonları mı ıslık ıslık da ıslık... gerçekten katıldıkları var mı bilmem... Sukuklarla ilgili bir araştırma yapmıştım kendi çapımda ve sadece isminin değiştiğini görmüştüm...

bazı hisseler dışında alternatif yok... yok da onları da pek gören yok... gençliğimizde evlenilecek kızlar farklı idi. gezilecekler farklı... gezileceklerle gezerken çoğumuz tutulup kalırdık haspalara ve evlenilecek kızlar da farklı saikler ile armudun iyisini yiyenlere kalırdı... hisse senedinde de sanırım bekar olarak öleceğiz. bizim evlenilecek hisseden pavyon gülü yaratma heveslileri belki kar ederler ama bizler bekar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
    "Bağlı Ortaklığımız Alfor Aviation and Technical Services Limited Yönetim Kurulu tarafından;

Havacılık sektöründe faaliyet göstermek üzere 18.000.000,00 TL (on sekiz milyon Türk Lirası) sermayeli bir anonim şirket kurulmasına ve söz konusu şirkete 18.000.000,00 TL ile iştirak edilmesine,

karar verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir."

Sayfa 345/475 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •