Sayfa 849/1000 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Viop LX

1. 9690 nın altına kaydığında satış göstermeye başladı 45 likler..
    saatliklere devretmesini bekleyecezki SATIŞ hızlansın..
    1 saatte yapabilir aslında..
    eksi kapatmayı yani..
    yarına 9400 olmalı..
    şartladık kendimizi valla..

2. Cool

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Cemtaş-Egeen ile benzer iş yapıyor,Bilançolarıda çok benzer-En büyük gideri enerji idi,yatırım bitince güzel bilanço açıklayacak.(bence)
    Komşuda pişer-Bize de mutlaka düşer.(göz hakkımız)

YTD
    CW Enerji, Çemtaş Çelik ile 30,9 milyon dolarlık güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu anlaşması imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CW Enerji, Çemtaş Çelik için Kars'ta yer alan bir arazi üzerine 32 bin kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali kuracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Volkan Yılmaz, yeni bir anlaşmaya daha imza atmaktan mutlu olduklarını kaydetti.

Güneş enerjisi sektöründe güçlü anlaşmalara imza atmaya devam edeceklerini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ arasında GES projesi yapımı amacıyla geliştirdiğimiz Kars ilinde yer alan bir arazi üzerine güneş enerjisi santrali kurulumu konusunda arazi bedeli dahil olmak üzere KDV hariç 30.939.077,75 dolar tutarında anlaşma sağlandı. Anlaşmamız çerçevesinde Kars'a Çemtaş Çelik için 32 bin kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştireceğiz. Anlaşmamız iki firma için de hayırlı olsun."

Yılmaz, sektörde güçlü iş birliklerine imza atarak daha sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamayı sürdüreceklerini işaret ederek, "Kurulduğumuz günden bu yana sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışıyla yol alıyoruz. İmza attığımız iş birlikleri ile de ülke ekonomisine katkıda bulunduğumuz için mutluyuz. Müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni iş birliklerine imza atmaya ve katma değerli ürünleri ile sektör adına kazanımlar sağlamaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

3. KAP: CEMTS [ ] ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/1136759

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Şirket adresimizde bulunan 12.000 m2 kapalı alan çatı üzerine Güneş
    Enerjisi Santrali (GES) yatırımı için Yatırım Teşvik belgesi başvurumuz
    sonuçlanmış olup,

T.C. Ticaret Bakanlığı'nca Şirketimize 12.04.2023 tarihli 551726 nolu
    Yatırım Teşvik Belgesi ile yararlanacağımız destek
    unsurları aşağıdaki gibidir.

1- KDV İstisnası

2- Sigorta Primi İşveren Hissesi Desteği ( 6 yıl boyunca)

3- Vergi İndirimi

4-Gümrük Muafiyeti

Yatırımın teşvik belgesi başlangıç tarihi 28.03.2023, bitiş tarihi ise 28.03.2026'dir.

Yatırımın tutarı 20.371.723 TL' dir.

Yatırımın Finansman şekli Özkaynaklar (% 100 ) 'dır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

4. KAP: CEMTS [ ] ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Gene

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1197236

25.10.2018 tarihli açıklamamız ile alınan 25.10.2018 tarihli 500935 nolu Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında, mevcut denge çubuğu tesisimize ilaveten MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) ve MAN Denge Çubuğu üretim hattı yatırımına
    başlandığı, yurtdışından satın alınan ve 01.09.2020 ile 21.09.2021 tarihlerinde KAP'ta
    yaptığımız açıklamalar ile üretim hatlarının devreye alındığı bildirilmiş idi.
    25.10.2018
    tarihli 500935 nolu Yatırım Teşvik Belgemiz kapsamında tevsi yatırımlarımız tamamlanmış
    olup Yatırım Teşvik Belgesi kapatma işlemlerine başlanmıştır.26.09.2023

5. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Matriks Haber
    @MatriksHaber
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte'yi kabul etti
    -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte'yi kabul etti
    -Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı kabul, yaklaşık 1 saat sürdü.
    -Kabulde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de hazır bulundu - AA
    ÖS 4:32 · 25 Kas 2024
    ·
    2.111
    Görüntüleme

Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Matriks Haber
    @MatriksHaber
    Fitch Ratings:
    -Dünya ekonomik büyümesinde hafif yavaşlama ve politika faiz oranlarında daha fazla indirim, kamu maliyesi üzerindeki kalıcı baskılar ve artan jeopolitik risklerle dengelendiği için global ülke kredi notu koşulları 2025'e nötr giriyor
    -Seçim sonrası ABD politikalarına ve bunların etkilerine ilişkin belirsizlik, görünüm için bir risk oluşturuyor
    -Yeni ABD yönetiminin politika gündeminin küresel ekonomi ve kredi görünümü üzerinde anlamlı etkileri olacak
    -Ukrayna ve Orta Doğu'daki savaşlar, ABD-Çin stratejik rekabeti, artan korumacılık, toplumsal hoşnutsuzluk ve ABD dış politikasındaki potansiyel değişimler nedeniyle jeopolitik riskler 2025 yılında da yüksek kalmaya devam edecek
    ÖS 4:54 · 25 Kas 2024
    ·
    367
    Görüntüleme
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Matriks Haber
    @MatriksHaber
    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
    -Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı
    -Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 16.30'da başladı - AA
    ÖS 4:35 · 25 Kas 2024
    ·
    2.138
    Görüntüleme
    FORMASYON AVCISI 53

selam arkadaşlar,
    piyasa çok iştahlı, thy bayrağı bankalardan devralmış, zaten thy-bim-koç sıkı durursa endeks yıkılmaz.
    karışmak gibi olmasın ama bir poz alınınca, bir kere yazarsın, okuruz-değerlendiririz işimize gelirse.
    çok sık aynı pozu yazmak ve defaatle yön konusunda beyanda bulunmak, algı oluşturmak gibi algılanabilir.
    misal şimdi ısrarla düşüş yönünde yazan birini okuyunca short açmaktan çekinir hale geliyor insan. veya aksi elimde long varsa, düşecek düşecek diyen biri beni irkitir. paylaşım yaparken bu hususta biraz daha dikkatli olsak iyi olacak.
    Benim elimde 580 maliyetli kısalar var. 800'de kol keserim diyordum, kesemedim. longdan gelen karı railize etti. elde var sıfır gibi bir şey oldu. 11.000 hareketinden adım gibi emindim, bir de kısadan para alalım derken sıkıntı oldu. her neyse, short pozlarım duruyor. iş yoğunluğundan ekrana bakıp, maliyet iyileştirici hamleler yapamadım. Maç devam ediyor.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

8. pıst 100 kanal üst tepesine vurup kar satışı geldi , bugunkü kapanış önem arz eder bu bölge kısa vade tepkinin tepesi olarak kalabilir son atak kuş sporla oldu pıst 100 piyasa bardağın dolu tarafına bakıyor malda olduklarından .
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 849/1000 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •