Sayfa 117/146 İlkİlk ... 1767107115116117118119127 ... SonSon
Arama sonucu : 1167 madde; 929 - 936 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. The Kroger Company is the largest supermarket operator in the U.S. by revenue[12] and the country's fifth-largest general retailer.[13] The company is one of the largest American-owned private employers in the United States.[14][15][16] Additionally, Kroger is ranked No. 25 on the Fortune 500 rankings of the largest U.S. corporations by total revenue.[17] It is frequently listed as being a good dividend stock for investors in 2024.[18]
    https://en.wikipedia.org/wiki/Kroger

Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Walmart is the world's largest company by revenue, according to the Fortune Global 500 list in October 2022.[15] In February 2023, Walmart announced that its FY2023 total revenue was $611.3 billion.[16] Walmart is also the largest private employer in the world with 2.1 million employees. It is a publicly traded family-owned business, as the company is controlled by the Walton family. Sam Walton's heirs own over 50 percent of Walmart through both their holding company Walton Enterprises and their individual holdings.[17] Walmart was the largest United States grocery retailer in 2019, and 65 percent of Walmart's US$510.329 billion sales came from U.S. operations.[18][19]
    https://en.wikipedia.org/wiki/Walmart

son zamanlarda bu tür indikatörlere çok sık raslıyorum..
    bu yukseliş olasıllğının 3 şartı var.. 1 ve 2. şart .. yeşil ve leylak yataya dönmeyecek 3. şart lacivert kırılmayacak..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. yanıt

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Esas faaliyet karlılığındaki artış muazzam...Daha bunun içerisinde ABD'ye yapılan satışlar yok henüz...Artık bütün bunları fiyatlamanın zamanı gelmedi mi ağalar ?...
    Arkadaşım, öncelikle yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.Sadece ingilizce yazılmış olanları anlamadım.Acaba onları Türkçe özetleyerek yazabilir misiniz ?Tabi zahmet olmaz ise...Size bir soru sormak istiyorum, yanıtlarsanız çok sevinirim..9 AYLIKLAR DA ABD 'YE SATILAN MALLARIN PARASI EKLENMEMİŞ DEMİŞSİNİZ.EMİN MİSİNİZ?SAYGILARIMLA,İYİ AKŞAMLAR.

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    PD/DD = 0.85
    FK = 5.3

Asıl kâr yılsonu bilançosunda gelecek...Daha ne olsun...
    Bana göre de öyle.Ama yine de sormak istiyorum, 9 aylık kar'a Abd satışları dahil mi ? Saygılaımla,iyi akşamlar...

6.  Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Bana göre de öyle.Ama yine de sormak istiyorum, 9 aylık kar'a Abd satışları dahil mi ? Saygılaımla,iyi akşamlar...
    Değil üstadım...Çünkü sevkiyatın Ekim, Kasım ve Aralık aylarında yapılacağını belirtmişlerdi yani 9 aylık periyoda dahil değil...

Walmart ve Kroger firmalarına gelince, o 2 metnin Türkçesi:

Ekim 2022'deki Fortune Global 500 listesine göre Walmart, gelir bakımından dünyanın en büyük şirketidir. Şubat 2023'te Walmart, 2023 Mali Yılı toplam gelirinin 611,3 milyar dolar olduğunu duyurdu. Walmart aynı zamanda 2,1 milyon çalışanıyla dünyanın en büyük özel işverenidir.
    Kroger Company, gelir açısından ABD'deki en büyük süpermarket işletmecisi ve ülkenin beşinci en büyük genel perakendecisidir. Şirket, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük Amerikalı sermayeli özel işverenlerden biridir. Ek olarak Kroger, toplam gelir açısından en büyük ABD şirketlerinin yer aldığı Fortune 500 sıralamasında 25. sırada yer almaktadır.

7. Arkadaşlar merhaba.Burada farklı hisseler için yazmıştım.40 YILA YAKIN BORSACIYIM.Neyse hemen konuya girmek istiyorum.Çok ucuz,beklentisi çok büyük bir hissedeyiz.9 aylık kar beklentimin altında kaldı.Fakat burada yazan bir arkadaşımız,ABD'ye ihraç edilen kar'ın 9 aylık bilançoya yansımadığını yazdı.Demek ki ,12 aylık ve sonrasında 2025 -3 aylık ve 6 aylıklar harika gelecek.Son söz sabırla bekleyeceğiz...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Değil üstadım...Çünkü sevkiyatın Ekim, Kasım ve Aralık aylarında yapılacağını belirtmişlerdi yani 9 aylık periyoda dahil değil...

Walmart ve Kroger firmalarına gelince, o 2 metnin Türkçesi:
    Üstadım,yanıtınız için teşekkür ederim.Ancak,ilk parti mallar daha önceki aylardaydı.SİZ VE BEN BİR KEZ DAHA BAKALIM.ZATEN TOPLAM DA ÜÇ SİPARİŞ VERİLMİŞTİ.DOLAYISIYLA İLK PARTİNİN PARASI GELMİŞ OLABİLİR...

Sayfa 117/146 İlkİlk ... 1767107115116117118119127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •