Sayfa 845/998 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

TCMB Karahan: Dezenflasyon sürecimiz devam ediyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB Başkanı Karahan: Enflasyonun ana eğilimi öngördğümüzden daha yavaş olsa da iyileşiyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Topicte dolar felan konuşulmaya başlanmış, iyiye alamet değil..
    Kahkaha patlattim

4. Arada modaratör geliyor konu dağılıyor. Antep veya Hatay zeytin yağı nasıl diye konu açalım forum hareketlensin.

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Arada modaratör geliyor konu dağılıyor. Antep veya Hatay zeytin yağı nasıl diye konu açalım forum hareketlensin.
    Antep'te zeytinyağı olmaz. Bulursan maraş zeytinyağı birinci sınıftır. Kpederin bağından her sene bir bazen iki teneke gelir oradan biliyorum.

Hatay da iyidir, genel olarak asiditesi Ege'ye göre biraz yüksektir. Altınözü ve Kuseyr bölgesi ürün birinci sınıftır.

Sorarak, emin olup alacaksın tabi. Her zamanki gibi..

Hatay Maraş, bu sene bölgede hasat iyi..

6. Yeni nesil kıraathane

Tam göt Reha ya göre

https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=CDWPTG

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Antep'te zeytinyağı olmaz. Bulursan maraş zeytinyağı birinci sınıftır. Kpederin bağından her sene bir bazen iki teneke gelir oradan biliyorum.

Hatay da iyidir, genel olarak asiditesi Ege'ye göre biraz yüksektir. Altınözü ve Kuseyr bölgesi ürün birinci sınıftır.

Sorarak, emin olup alacaksın tabi. Her zamanki gibi..

Hatay Maraş, bu sene bölgede hasat iyi..

Antepliler yarım milyon zeytin ağacını gölge olsun diye mi dikmişler, ayrıca epey zeytinyağı tesisi var.

Şaka babında, bağdan ya sirke ya da şarap gelir, kayınpederin zeytinliğinden geliyordur o yağlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Rusya dolari yasakladi.Alim ve satimi.

Sayfa 845/998 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •