Sayfa 918/1000 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Cevdet Akçay: "Zamanla döviz piyasasına müdahaleyi azaltacağız. Faiz indirimleri aralıksız olmak zorunda değil, hızı değişebilir. Genel duruşumuz sıkı olacak. TL'nin değerinde sorun yok. Dezenflasyon açısından reel değersizleşme istemeyiz."
    Döviz düşecek demek ki.
    Netekim MB almasa düşeceği rivayet ediliyordu.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. Imralı- DEM görüşmesine jet hızıyla izin çıktı.
    Tarih gün şu an için belli değil.

3.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Döviz düşecek demek ki.
    Netekim MB almasa düşeceği rivayet ediliyordu.
    Benim orada dikkatimi çeken faiz indirimleri aralıksız olmak zorunda değil kısmı.
    Yani piyasanın beklediği gibi her ay 250 puan şeklinde bir indirim olmayabilir

Dövizde evet MB olarak alıcı olmasalar düşerdi...Ama faiz indirimleri neticesinde ne olur o önemli..O zaman tekrar müdahale gerekebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Benim orada dikkatimi çeken faiz indirimleri aralıksız olmak zorunda değil kısmı.
    Yani piyasanın beklediği her ay 250 puan şeklinde bir indirim olmayabilir
    Üstadım;
    Türkiye'de herhangi bir kurumun, siyasetten bağımsız özgül bir disiplini, politikası olması mümkün mü?
    Ülkede 5 yıl sürebilmiş, tutarlı herhangi bir program mevcut mu geçmişte herhangi bir kurum için?

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Cevdet Akçay: "Zamanla döviz piyasasına müdahaleyi azaltacağız. Faiz indirimleri aralıksız olmak zorunda değil, hızı değişebilir. Genel duruşumuz sıkı olacak. TL'nin değerinde sorun yok. Dezenflasyon açısından reel değersizleşme istemeyiz."
    Piyasa faiz indiriminin çoğunu fiyatladı bana göre flu kalan devamlılıktı akçay ın bu beyanı yarın bu söylemlerden çark edilmezse marta kadar ben indirim beklemem piyasanın gönlü olsun diye indirim yapılacak benim gördüğüm.
    veriler ortada şimşek reel kesimi suçluyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Tokatlı sizin kulağınız deliktir.
    Reis ,Netenyahu ülkemize gelirse mahkeme kararını uyar tutuklariz açıklamasını yapmadı.
    Neden?
    Sence netenyahu ülkemize gelecek cesareti var mı....

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sence netenyahu ülkemize gelecek cesareti var mı....
    Niye gelsin ki adam?
    Kaç bin casusu vardır muhtemel.
    Milyonlarca göçmen arasında kim bilir hangi ülkenin istihbarat servisi/örgütün aktif veya uyuyan hücreleri vardır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yani piyasanın beklediği gibi her ay 250 puan şeklinde bir indirim olmayabilir

Dövizde evet MB olarak alıcı olmasalar düşerdi...Ama faiz indirimleri neticesinde ne olur o önemli..O zaman tekrar müdahale gerekebilir.

Döviz krizi adı altında
    son günlerde olduğu gibi
    sahte döviz yüzünden alım/satımların yavaşlaması.
    hane halkı gidip dövize saldırabilecek mi?
    aldığım dövizi geri satmaya gittiğimde ya almazlarsa diye almaktan vazgeçmeyecek mi?

ya da ya da çok mu komplo teorisi düşünüyorum. bilmiyorum.
    yastık altı döviz banka hesaplarına kayıt altına girsin diye ortaya atılmış bir söylenti olabilir mi? 600 milyon dolar sahte dolar olayı.
    hane halkı elinde olan (bildiğim) 200 milyar dolar civarında bir rakam değil miydi?

yarın öbür gün bankalarda hesap açın dövizleriniz bankada saklansın istediğiniz zaman satarsınız hesabı.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 918/1000 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •