Sayfa 930/1000 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Sindoma dün ykbnk de spotta sanırım 50+ M lot BOFA alımda idi. Paylaştınız. Vadeli ayağında neler dönüyor bakabiliyor muyuz oradaki duruma da ?
    ykbnk satış havuçunu piyasayı yönlendirmede kullanıyorlar.
    bofa malı kimden almış fonlardan ,
    vıop ve pay vadelideki pozisyonla alakalı değiş tokuş gibi geldi bana.
    ama piyasa bofa birşey biliyor ykbnk ilgili algıda oluştu.
    yakın zamanda özellikle 3 aralık la hangi havucu fiyatladığımızı anlarız diye düşünüyorum stratejimi bu yönde yapıyorum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Geliyor gelmekte olan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
    Bilgilendirme

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda 02/12/2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

• Pay vadeli işlem sözleşmelerinde 0,01 olan minimum fiyat adımının fiyat seviyesine bağlı olarak aşağıdaki tabloda yer aldığı şekilde belirlenmesine ,

Fiyat Aralığı
    Minimum Fiyat Adımı
    0,01
    99,99
    0,01
    100
    499,99
    0,05
    500
    999,99
    0,10
    1.000,00
    2.499,99
    0,25
    2.500,00
    -
    0,50

• BIST 30 , BIST Banka Dışı Likit 10 , BIST Likit Banka ve BIST Sürdürülebilirlik 25 Endeks vadeli sözleşmelerinde 0,25 olan minimum fiyat adımının 1,00 olarak belirlenmesine ,

• USD/TL ve EUR/TL vadeli sözleşmelerinde 0,0001 olan minimum fiyat adımının 0,0010 olarak belirlenmesine ,

• TL/Gram Altın vadeli işlem sözleşmesinde 0,01 olan minimum fiyat adımının 0,10 olarak belirlenmesine,

• Dolar/ONS Altın, Dolar/ONS Platin ve Dolar/Ons Paladyum vadeli işlem sözleşmelerinde 0,05 olan minimum fiyat adımının 0,10 olarak belirlenmesine karar verilmiştir .

Bu kapsamda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda 29/11/2024 tarihinde akşam seansı yapılmayacaktır. Pay, BIST 30, BIST Banka Dışı Likit 10 , BIST Likit Banka ve BIST Sürdürülebilirlik 25 Endeks, USD/TL ve EUR/TL, TL/Gram Altın , Dolar/Ons Altın , Dolar/Ons Platin ve Dolar/Ons paladyum vadeli işlem sözleşmelerinde sistemde bekleyen İptale Kadar Geçerli (İKG) ve Tarihli (TAR) emirler Borsa tarafından 29/11/2024 gün sonunda iptal edilecektir .

Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ykbnk satış havuçunu piyasayı yönlendirmede kullanıyorlar.
    bofa malı kimden almış fonlardan ,
    vıop ve pay vadelideki pozisyonla alakalı değiş tokuş gibi geldi bana.
    ama piyasa bofa birşey biliyor ykbnk ilgili algıda oluştu.
    yakın zamanda özellikle 3 aralık la hangi havucu fiyatladığımızı anlarız diye düşünüyorum stratejimi bu yönde yapıyorum
    En son buna benzer bir hareketi altın haberi ile 11.300 endeks de eregl de görmüş idim. Oyak idi orada alımda . Herkes oyak alıyorsa tamam bu iş diyordu. Bense tamam da Altın haberi ile bu kadar satıcı kim olaki diye düşünmüştüm idi. Akşamında vadeli ye bakınca 2 kurumun deli gibi short yaptığını gördük idi. Sonrasında ver allahım ver tabi Bakalım ykbnk da ne olacak. Ben ya yine! satılmayacağını yada satılsa bile tahtadaki fiyattan çok daha azına gideceğini düşünüyorum. Bakalım göreceğiz.

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Bilgilendirme

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda 02/12/2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

• Pay vadeli işlem sözleşmelerinde 0,01 olan minimum fiyat adımının fiyat seviyesine bağlı olarak aşağıdaki tabloda yer aldığı şekilde belirlenmesine ,

Fiyat Aralığı
    Minimum Fiyat Adımı
    0,01
    99,99
    0,01
    100
    499,99
    0,05
    500
    999,99
    0,10
    1.000,00
    2.499,99
    0,25
    2.500,00
    -
    0,50

• BIST 30 , BIST Banka Dışı Likit 10 , BIST Likit Banka ve BIST Sürdürülebilirlik 25 Endeks vadeli sözleşmelerinde 0,25 olan minimum fiyat adımının 1,00 olarak belirlenmesine ,

• USD/TL ve EUR/TL vadeli sözleşmelerinde 0,0001 olan minimum fiyat adımının 0,0010 olarak belirlenmesine ,

• TL/Gram Altın vadeli işlem sözleşmesinde 0,01 olan minimum fiyat adımının 0,10 olarak belirlenmesine,

• Dolar/ONS Altın, Dolar/ONS Platin ve Dolar/Ons Paladyum vadeli işlem sözleşmelerinde 0,05 olan minimum fiyat adımının 0,10 olarak belirlenmesine karar verilmiştir .

Bu kapsamda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda 29/11/2024 tarihinde akşam seansı yapılmayacaktır. Pay, BIST 30, BIST Banka Dışı Likit 10 , BIST Likit Banka ve BIST Sürdürülebilirlik 25 Endeks, USD/TL ve EUR/TL, TL/Gram Altın , Dolar/Ons Altın , Dolar/Ons Platin ve Dolar/Ons paladyum vadeli işlem sözleşmelerinde sistemde bekleyen İptale Kadar Geçerli (İKG) ve Tarihli (TAR) emirler Borsa tarafından 29/11/2024 gün sonunda iptal edilecektir .

viop için iyi mi anlayamadım
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    En son buna benzer bir hareketi altın haberi ile 11.300 endeks de eregl de görmüş idim. Oyak idi orada alımda . Herkes oyak alıyorsa tamam bu iş diyordu. Bense tamam da Altın haberi ile bu kadar satıcı kim olaki diye düşünmüştüm idi. Akşamında vadeli ye bakınca 2 kurumun deli gibi short yaptığını gördük idi. Sonrasında ver allahım ver tabi Bakalım ykbnk da ne olacak. Ben ya yine! satılmayacağını yada satılsa bile tahtadaki fiyattan çok daha azına gideceğini düşünüyorum. Bakalım göreceğiz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. katılıyorum tek başına yetersiz..aması var, RSİ ve bunun bazı türevleri trendi yakalamada çok çok iyi..
    RSİ yi yorumlarken sadece seviye farkına bakılmamalı tabi..
    mesela 2023 trendini örnek verdiniz; 2023 ün 12 haziranında fiyat ne imiş o zamanlar, fiyat zirveye çıkmış...yani sizin tabirle aslolan fiyat 2023 12 haziranda RSİ ile uyumlu çalışmış..ama burda çalışmıyor..yani aslolan fiyat geride kaldı..
    bende bunu diyorum aslında..YERLİ YABANCI YOK..OLSA FİYAT ZİRVE OLMALYDI MESELA 12 BİN OLMALIYDI ŞUAN..
    ama yok..
    şu anlama geliyor; YUKARI TREND ASLINDA SADECE TEPKİ OLARAK KALACAK..

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sn KARADUMAN , düşer yükselir bilemeyiz ama .. hiçbir indikatör fiyattan bağımsız hareket edemez ... özellikle uyumsuzluklar trend düşmanıdır.. benim gözlemlediğim genellikle büyük trendlerde (düşüş - yükseliş) erken exite sebep oluyor .. 2023 yılı 25 mayıs-3 ekim yükselişine bakarsanız rsi sürekli uyumsuz .. özetle aslolan fiyattır .. bence hareketli ortalamalar indikatörler arasında en masum olanı .. ytd ..

8. yukarı yönlü yeni trend kolay değil..yüzlerce şirketi yukarı sürüklemek kolay mı..sistemi kurman lazım..bakın en son 2019 da başladı yükselen trend..bunun olması için çok şey yaptılar..defalarca yazdım..yabancı kaçıyor ve yerliyi sisteme sokmak lazımdı..belkide bilerek enflasyon hortlatıldı..günahları boyunlarına..yoksa kimsenin kabul görmediği bir görüşün savunulması zaten mantık dışıydı..
    borsa sırf enflasyon fiyatlamasıyla 4-5 yılda 10 kat yükseldi.
    bu sistem bitti mi..BİTTİ..eee tekrar yukarı trendi başlatacak ne var elimizde..tam tersine düzeltme yapmak için çok şey var..
    yukarı trendin başlaması için 2019 daki gibi bir oluşum yapmanız lazım..mümkünmü bu..
    efendim bu olmazsa başka bir şey bulurlar..tamam bulsunlar..ama bu 2019-2024 trendinin düzeltmesini görelim..sağlamasını yapalım..dengeleri oturtalım..başka çareleri de yok zaten..

Sayfa 930/1000 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •