Ereğlide olanlar 2-3 yıla belki daha az bir zamansa ne kadar şanlı olduklarını anlayacaklar sivas alacahan Altındağ sahası Ereğli yatırımcısını demir çelikten hariç güldürecek YTD
tahmini 30 yıllık tonda 7 gr olduğu tesis kuracağı söylentisi var
Ereğlide olanlar 2-3 yıla belki daha az bir zamansa ne kadar şanlı olduklarını anlayacaklar sivas alacahan Altındağ sahası Ereğli yatırımcısını demir çelikten hariç güldürecek YTD
tahmini 30 yıllık tonda 7 gr olduğu tesis kuracağı söylentisi var
Son düzenleme : Zanga1; 28-11-2024 saat: 22:45. Sebep: .
https://www.hisse.net/topluluk/searc...rchid=22755486
Eylul 2024 uyelik
22 mesaj var hepsi altin ile alakali
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
yorum yapılacak bir şey var mı? işyatırımın tahmini kadar temettü verecek olsa 2 tl %8 verimlilik falan oluyor. ortalamaya göre normal bir yüzde. zamanında alıyorum derken ben de biraz erken davranmışım ereğlide. şu anki fiyatı ne ucuz ne de pahalı gibi görünüyor gözüme. 2025'de yapacağı kara bakacağız artık. ona da çok zaman var. o yüzden çok yazacak bir şey kalmadı sanki.
yönetimin fiyatla borsayla falan bir ilgisi yok gibi bir de sanki. o da etkiliyor konuşacak bir şey bulmayı. şu son yeşil dönüşüm falan açıklamaları bile bunun ne katkısı olacak insan bir açıklar. öyle bir açıklama olmuş ki dünyanın hayrına bu işi yapıyoruz biz gibi.
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Oyak ve umman yatırım otoritesi 500 mlyn dolarlık fon kurdu. İlk yatırım iskenderuna liman yapımı diye bir haber çıkmış cnbc-e de.
Yer İmleri