Sayfa 853/998 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,633
     Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    Abi pilav döner bile var.
    Makarna da var.
    Benim çocuk kantinci abla çok güzel salçalı makarna yapıyor diyor
    50 lira 1 tabak makarna.
    Tok acın halinden anlamaz,onlarınki sadece laga lugadan ibarettir,rehaya göre değil ben genele yazıyorum,uzattığım yardım ellerimi unuttum,çünkü bu atadan gelir,zamanında rahmetli dedem kurtuluş savaşlarında ön safhalardaydı,savaş bittiğinde Atamız askerlerine çok bağış yapmış ama dedem almamış fakirlere ver demiş,yaptığı bağış bu zamanın parasıylan 2 milyar dolara yakın tahminen,aynen ecevit gibi,oda kabe cıvarında dedesinin yerini hacılara bağış yapmıştı o 2 milyar dolara yakındı,şimdi kimse adını anmıyor,o bağış yapılan yerlere çöktü tak partisi,en basitinden hastane yeri bağışı yapmıştı oraya bile çöktüler,dedem o kadar bağış yaptığı yerde dediği bir laf vardı fakire acımıyacaksın derdi,çünkü bübülü kalkar seni zikmeye çalışır derdi,şimdi ülkenin durumu malum onların yüzünden ülke batakta,neyse yinede hayır hayırdır,yaptığın hayır gelir seni bulur,zaten bendede buldu,ama olan ülkeye oldu

3. dolar uçuşa geçti, millet satacağına sanırım direk alıyor

Altin ons kisa surede 3000 gorecek.ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    dolar uçuşa geçti, millet satacağına sanırım direk alıyor

Elinde fiziki dolar tutup bankaya falan yatırmayanları ürküterek kümese sokma oyunu çabuk patladı.
    Videodaki adamın çıkışını "sahte dolar falan yok, siz kimi ayak üstü dürtmeye çalışıyosunuz len" şeklinde anladım ben.

https://www.youtube.com/live/mrljT3KKfas
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

6. Toplam rakamı bilebilmeleri için, o miktarda sahte paranın tamamını ele geçirmiş olmaları gerekir.
    Bu iş tamamen dolar sahiplerini ürkütme operasyonu.

Güzellikle "dolarını bankaya getir" dediklerinde kimse sallamıyor.
    Bu sefer insanları iyice korkutup, bir süre sonra "falanca banka alıyor" diyerek milleti dolar bozdurma kuyruğuna hücum ettireceklerdi.

Fiziki altıncılara da benzer bir operasyon çekmeleri muhtemel.
    Nah veririm nah! Çeyrek bile vermem.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Biz tarrak geçiyoruz ama burasının Türkiye olduğunu unutmamak lazım, böyle bir paranın gelmiş olması muhtemel, Lübnan doları olduğu söyleniyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,633
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Biz tarrak geçiyoruz ama burasının Türkiye olduğunu unutmamak lazım, böyle bir paranın gelmiş olması muhtemel, Lübnan doları olduğu söyleniyor.
    1 tane inanmam,zaten bildim bileli sahte döviz vardı piyasalarda,makine tesbit ediyordu,sadece iran üstünden gelenler şaibeliydi,yani spekülasyon haberler,çünkü iktidar dövize sıkışık,vatandaşta iktidara güvenmediği için dövize koşuyor,nasıl koşmasın,çoğu ekonomistler doların değerinin 50 olması lazım diyor,ihracat ve ithalat yapan firmalar doları 50 tl cıvarından baz alıyorlar,hadi içeriyi bıraktık,dışarısı diyorki,hop arkadaş bendeki dolar 50 tl gözüküyor işine gelirse diyor

Sayfa 853/998 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •