ben şahsen bu hisseyi almadan önce bir çok kişiden bu patron sadece işini yapıyor ,borsa ile ilgilenmiyor ve çok dürüst ve çalışkan sözlerini duymuştum...şirketi aradığımızda suzan o.....(osmanlı evladı) da bunu hep söylüyordu...ama ne yazık ki aradan neredeyse 9 ay geçtikten sonra üçüncü çeyrek bilançoda yaptıkları oyundan sonra onların ne olduğunu anladık...biraz geç oldu bu sürede kazığı da yemiş olduk ama bu saatten sonra elden de bir şey gelmiyor...bu yediğimiz kazığı da tecrübe defterine kayıt ettik...tecrübe de yediğimiz kazıkların toplamı değil miydi ?? borsada bu güne kadar çok tecrübe kazandığımızı sanıyordum meğer yanılmışım...hala tecrübe kazanma aşamasında olduğumuz gördüm...

borsada kazanmak da var kayıp etmek de var....geçmişte vbyz hissesini 57 tl den yüklü almıştım o hisse tam 6 ayda 32 tl yi görecek kadar düşmüştü....ardından da çıkmış ve ben de 85 tl den satmıştım..benden sonra 150 civarlarına da çıkmıştı...yani zarara da çok alışabilmiş biriyim...hiç sıkıntı ve stres yapmıyorum...ben inadına beklemeye devam edecem....gerisi de nasiptir diyorum...