Sayfa 875/882 İlkİlk ... 375775825865873874875876877 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. güzel ve tecrübe kokan paylaşımlar var...bu tür paylaşımları okumayı seviyorum..yalnız bunlara ben de bir ekleme yapmak istiyorum ve nasrettin hocanın hırsızın hiç mi suçu yok hikayesini hatırlatmak istiyorum..bir şirket ne kadar iyi olursa olsun , patron kötü niyetli ise o şirketten iyi niyetli benzer şirketlerin performansını beklememek lazım...bu durumda şirkete güvenen teknikçi veya temelci yatırımcılarda suç göremiyorum...ha patronu kim ne kadar tanıyabilir bilemeyiz...kimisi patronun kazığını görmeyinceye kadar iyi olduğuna inanır..kimisi da çok önceden o kazığı yemiş ve dolayısı ile tecrübe kazanarak tanımıştır...

burada bence kimse böbürlenip ,başkasına üstten bakmasın...bu patron hepimize hiç beklemediğimiz kazığı attı...artık bunun rövanjını alabilecek miyiz bilemiyorum....bazılarımız inatla bekleyecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. ben şahsen bu hisseyi almadan önce bir çok kişiden bu patron sadece işini yapıyor ,borsa ile ilgilenmiyor ve çok dürüst ve çalışkan sözlerini duymuştum...şirketi aradığımızda suzan o.....(osmanlı evladı) da bunu hep söylüyordu...ama ne yazık ki aradan neredeyse 9 ay geçtikten sonra üçüncü çeyrek bilançoda yaptıkları oyundan sonra onların ne olduğunu anladık...biraz geç oldu bu sürede kazığı da yemiş olduk ama bu saatten sonra elden de bir şey gelmiyor...bu yediğimiz kazığı da tecrübe defterine kayıt ettik...tecrübe de yediğimiz kazıkların toplamı değil miydi ?? borsada bu güne kadar çok tecrübe kazandığımızı sanıyordum meğer yanılmışım...hala tecrübe kazanma aşamasında olduğumuz gördüm...

borsada kazanmak da var kayıp etmek de var....geçmişte vbyz hissesini 57 tl den yüklü almıştım o hisse tam 6 ayda 32 tl yi görecek kadar düşmüştü....ardından da çıkmış ve ben de 85 tl den satmıştım..benden sonra 150 civarlarına da çıkmıştı...yani zarara da çok alışabilmiş biriyim...hiç sıkıntı ve stres yapmıyorum...ben inadına beklemeye devam edecem....gerisi de nasiptir diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Bunlar şapkadan tavşan çıkarma konusunda mahirler, anlaşıldı...Sayın Akinkktrk çok ikaz etmişti ve günün sonunda bir kez daha haklı çıktı...Bir de pişkin pişkin açıklama yapmaları yok mu?

Eğitimli, kültürlü, Avrupa'daki işlerimizi çeviren adam dediğin kişiyi şutla, hayırdır neler oluyor diye soran yatırımcılara aymazca kakara kikiri görüntü ver...Acayip profesyonelleşmişler...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Bist bir yatırım yeri değil. Hisse sahipleri de yatırımcı değil aslında. Bir şirkete güvenip en az 5 sene hisseyi tutan yatırımcıdır evet ama kaç kişi o kadar tutuyor elindeki hisseyi. Ekrana bakan kişi bunu başaramaz. Ekrana bakan kişi yatırımcı değildir. Bist, hileli bir masaya benziyor. Temel analiz, teknik analiz okumak çok bi işe yaramıyor. İyi kazananlar ile sohbetimde anlıyorum ki borsa psikolojisini çözmüş kişiler kazanıyor. Birileri belli bir maliyet aralığından topluyor, istedikleri bir zaman diliminde de düğmeye basıyorlar. Bir hissenin toplandığını da anlamak kolay değil. Farklı kurumlardan , sürekli alım satım virman yaparak kafa karışıklığı yaratıyorlar. Kısacası bist te kazanmak psiokolojik bir ustalık gerektiriyor. Hiç kolay değil.

5. [QUOTE=yerli;6937640]Bist bir yatırım yeri değil. Hisse sahipleri de yatırımcı değil aslında. Bir şirkete güvenip en az 5 sene hisseyi tutan yatırımcıdır evet ama kaç kişi o kadar tutuyor elindeki hisseyi. Ekrana bakan kişi bunu başaramaz. Ekrana bakan kişi yatırımcı değildir. Bist, hileli bir masaya benziyor. Temel analiz, teknik analiz okumak çok bi işe yaramıyor. İyi kazananlar ile sohbetimde anlıyorum ki borsa psikolojisini çözmüş kişiler kazanıyor. Birileri belli bir maliyet aralığından topluyor, istedikleri bir zaman diliminde de düğmeye basıyorlar. Bir hissenin toplandığını da anlamak kolay değil. Farklı kurumlardan , sürekli alım satım virman yaparak kafa karışıklığı yaratıyorlar. Kısacası bist te kazanmak psiokolojik bir ustalık gerektiriyor. Hiç kolay değil.*//////*******

6. [QUOTE=Akinkktrk;6943437]
     Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Bist bir yatırım yeri değil. Hisse sahipleri de yatırımcı değil aslında. Bir şirkete güvenip en az 5 sene hisseyi tutan yatırımcıdır evet ama kaç kişi o kadar tutuyor elindeki hisseyi. Ekrana bakan kişi bunu başaramaz. Ekrana bakan kişi yatırımcı değildir. Bist, hileli bir masaya benziyor. Temel analiz, teknik analiz okumak çok bi işe yaramıyor. İyi kazananlar ile sohbetimde anlıyorum ki borsa psikolojisini çözmüş kişiler kazanıyor. Birileri belli bir maliyet aralığından topluyor, istedikleri bir zaman diliminde de düğmeye basıyorlar. Bir hissenin toplandığını da anlamak kolay değil. Farklı kurumlardan , sürekli alım satım virman yaparak kafa karışıklığı yaratıyorlar. Kısacası bist te kazanmak psiokolojik bir ustalık gerektiriyor. Hiç kolay değil.*//////*******
    Hadi biz buraları yazmayı bıraktık sizlerdemi bıraktınız bu şirket gorunmezmi oldu

7. Bu tahtaya neden yorum yapılmıyor meydanı yahudi pic lerinemi bıraktınız.

8. Hergun öven çakallar satıp gittigi için sessiz kaldı tabi öven yok aylarca söyledik o kazackapisi keko çakalına inanmayın diye neyse biz ölene kadar devam. Tahtacı burdan bildiriyorum yükseltmediğin sürece sana tek lot yok şirket batsa bile. Vallahide billahide yok kanka ;)

Sayfa 875/882 İlkİlk ... 375775825865873874875876877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •