Sayfa 39/1005 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop LXI

1. Bu hisse geri alımı yapılan hisseler genelde 2 x oluyor ve temeli de iyi oluyor aslında o tarafta hisseler bakilmali

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Bu hisse geri alımı yapılan hisseler genelde 2 x oluyor ve temeli de iyi oluyor aslında o tarafta hisseler bakilmali
    Bimas gibi mi?

3. U5 de spotta kaldıraçsız kredisiz isen nasıl batarsın ki beklersin zararını kurtarırsın ileride şansın yaver giderse ama sıfırlamazsın . U5 de eğer tahta kapanıyorsa zaten durum vahim demektir . 50 değil 5 yazdım .

Kredili kaldıraçlı kullanırsan sıfırlarsın hatta kuruma borçlu bile kalırsın ben bunu demek istiyorum ama bazı kullanıcılar benim dediğimi algılamıyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Bu hisse geri alımı yapılan hisseler genelde 2 x oluyor ve temeli de iyi oluyor aslında o tarafta hisseler bakilmali
    Geri alım gösterge değil ,,gerçekleşecek diye bağlayıcılığıda yok
    En net örneklerinden biri aklımda kalan 8-10 yıl evvel uzun yıllar takip ettiğim alıp sattığım halkb ,,vadettiği geri alımı aradan 4-5 yıl geçmesine rağmen 2/10 nunu bile gerçekleştirmemişti .. takibi bıraktım Geri alım programının akıbeti ne oldu bilmiyorum

5. bak bu şeytanın aklına bile gelmezdi...

Deli Dumrul'un bile aklına gelmezdi, AK Partinin aklına geldi: Esnafa konum vergisi geliyor!

Pideciden kafelere, restorandan berber ve terziye kadar, müşterileri adresi kolay bulsun diye internet sitelerinde konum paylaşan tüm işletmeler bin 750 liradan 1 milyon 750 bin liraya kadar değişen tutarlarda lisans parası ödeyecek.

"Harita kullandın" vergisini ödemeyen işletmelere 10 katı yani 17 bin 500 lira ile 17 milyon 500 bin lira arasında değişen tutarlarda harita kullanım cezası kesilecek.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bak bu şeytanın aklına bile gelmezdi...

Deli Dumrul'un bile aklına gelmezdi, AK Partinin aklına geldi: Esnafa konum vergisi geliyor!

Pideciden kafelere, restorandan berber ve terziye kadar, müşterileri adresi kolay bulsun diye internet sitelerinde konum paylaşan tüm işletmeler bin 750 liradan 1 milyon 750 bin liraya kadar değişen tutarlarda lisans parası ödeyecek.

"Harita kullandın" vergisini ödemeyen işletmelere 10 katı yani 17 bin 500 lira ile 17 milyon 500 bin lira arasında değişen tutarlarda harita kullanım cezası kesilecek.
    akçay endeksi nasıl bekliyorsun.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    akçay endeksi nasıl bekliyorsun.....
    şurayı tek seferde geçmesini beklemem...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 39/1005 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •