Bu hisse geri alımı yapılan hisseler genelde 2 x oluyor ve temeli de iyi oluyor aslında o tarafta hisseler bakilmali
Bu hisse geri alımı yapılan hisseler genelde 2 x oluyor ve temeli de iyi oluyor aslında o tarafta hisseler bakilmali
U5 de spotta kaldıraçsız kredisiz isen nasıl batarsın ki beklersin zararını kurtarırsın ileride şansın yaver giderse ama sıfırlamazsın . U5 de eğer tahta kapanıyorsa zaten durum vahim demektir . 50 değil 5 yazdım .
Kredili kaldıraçlı kullanırsan sıfırlarsın hatta kuruma borçlu bile kalırsın ben bunu demek istiyorum ama bazı kullanıcılar benim dediğimi algılamıyor.
Geri alım gösterge değil ,,gerçekleşecek diye bağlayıcılığıda yok
En net örneklerinden biri aklımda kalan 8-10 yıl evvel uzun yıllar takip ettiğim alıp sattığım halkb ,,vadettiği geri alımı aradan 4-5 yıl geçmesine rağmen 2/10 nunu bile gerçekleştirmemişti .. takibi bıraktım Geri alım programının akıbeti ne oldu bilmiyorum
bak bu şeytanın aklına bile gelmezdi...
Deli Dumrul'un bile aklına gelmezdi, AK Partinin aklına geldi: Esnafa konum vergisi geliyor!
Pideciden kafelere, restorandan berber ve terziye kadar, müşterileri adresi kolay bulsun diye internet sitelerinde konum paylaşan tüm işletmeler bin 750 liradan 1 milyon 750 bin liraya kadar değişen tutarlarda lisans parası ödeyecek.
"Harita kullandın" vergisini ödemeyen işletmelere 10 katı yani 17 bin 500 lira ile 17 milyon 500 bin lira arasında değişen tutarlarda harita kullanım cezası kesilecek.
Yatırım tavsiyesi değildir.
kayan yıldız ayı
https://www.investopedia.com/terms/s/shootingstar.asp
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri