Con Sinov
@lordsinov
·
1 sa
Nasuh Mahruki hakkında tahliye kararı verildi.
Con Sinov
@lordsinov
·
1 sa
Nasuh Mahruki hakkında tahliye kararı verildi.
@erefefik
İris Cibre 🐦
@iriscibre
·
1d
Opec petrol üretim arzını artırma kararını erteledi
Uçaktan indim, arka arkaya haberlere yetişemiyorum beynim döndü🙈.
@erefefik
Kerem Tibuk
@keremtibuk
Bu arada Bitcoin yazılımında , Bitcoin diye tanımlı bir para birimi yoktur. Sistemin tanımlı tek birimi Satoshi’dir. Bir bitcoin, yüz milyon Satoshi’ye verilen isimdir.
Yani şu anda sadece 1 Amerikan doları verip 1,000 Satoshi alabiliyorsunuz. Bu ucuzluk çok sürmez. Fırsatı kaçırmayın.
@erefefik
aywaaaaaaaaa...
sende satoshi bedava peynirinden vaaaaa mııı?![]()
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Sıfırdan 100 bin dolar yapacağıdım. Bayağı satoshi tıklamıştım da feci hastalandıydım abi, hastanelerde çok yattım.
Zati satoshi tıklayanların bilgisayarlarına virüs bulaşıyormuş. Gerizekalı gibi satoshi tıklayanların, işlemcilerini bitcoin kazmak için kullanıyorlarmış. Ekran kartı yandıydı. Laptopu attıydım.
Bak şinci hatırladım, sen aynen şöyle yazmıştın: ''Bedava peynir fare kapanında olur.''
yazı yazmak unutkanlığa çok iyi geliyor. Demans, Alzaymer başlangıcı varsa açın bir başlık yazı yazın abi.
@erefefik
SON DAKİKA
Suudi Arabistan’da HTŞ terör örgütü veya Suriyeli Muhaliflerle ilgili propaganda yapanlara 20 yıl hapis cezası verileceği resmi olarak açıklandı.
Dediğim gibi HTŞ’yi övenler övmediğini iddia edecek yakında, ders almak gerek…)))))))))))))))))))))))))
@erefefik
Aywaaa...
Dün ne yediğimi unutuyorum.
Acaba durumum nedir?
![]()
Yer İmleri