Sayfa 74/1005 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop LXI

1. Bu varlık fonu mu yatırım fonu mu her neyse satarken fiyata bakmadan kar zarar bakmadan dibine kadar veriyor. Bana üç kere denk geldi. Medtr, Yataş, Ülker, trilac da yaşadım maviyi de bunlar yamultmuş. Sadece mavi de soluksuz her gün verdiğini gördüm. Bunlara yakalananlar baya zarar etmiştir.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Müstakbel first laydimiz...

https://x.com/i/status/1865133914752156074

Kimsenin özel hayatı tabiki kimseyi ilgilendirmez, bu ayrı bir konu!

Ancak,

Sen çıkıp; halkımızın geçinemediğini iddia edip arkasından yurtdışında lüks şarap evlerinde “bir şişesinin 3.000 euro olduğu iddia edilen” şaraplardan içer ve sokaklarda keyifle dans edersen hop derler
    Abka abi.
    Onun avukatı değilim ama jelibonu maden sanan adamın ithamı ile böyle bir iddia hem kul hakkı hem zandır. Görmediğin sürece kimseye böyle bir iddia da bulunma. Sen de çok iyi biliyorsun ki Rabb'in tek karışmıştı şey kul hakkı. Bazıları da çantaya 50 bin dolar veriyor. Bizim ülkede ne yazık ki bal tutan parmağını değil her yerini yalıyor.

3. Bizde din ticareti olduğu sürece bize bakıp kimse Müslüman olmaz. Bundan her müslümanın suçu var eğer dinini bütünüyle yaşamadıysa. Ülkede o kadar yanlış var ama bizim din tüccarları evlatlık ile evlenebilirsin konusunu işliyor. Sürekli savaşların olduğu gıdanın bol olmadığı, SGK emeklilik vs gibi sisteminin olmadığı ve kadınların kızların
    eşlerini babalarını kaybettiğinde sürekli savaş sebebiyle erkeklerin öldüğü kadınların yalnız kaldığında bir dönemdeki kurallarına bugüne uyarlayarak arzu ve nefsine göre yaşam sürmek.

laa owlum kumar topicinde din iman kitap neyim konuşmayın çapılacaaanız şimdi.

kainatınız haram kumar olmuş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    “düzeltme†yazmışım değil mi?
    çöküş batış yazmış mıyım?
    10200 10500 düzeltme olabilecek seviyeler.
    ona göre pozisyon al istersen…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet tam da onu kastettim .. bilale anlatır gibi anlatayım onun adı ‘’aşağı yönlü beklentim var demektir ‘’ literatür böyle der
    Senin yerinde olsam 10500 vs deyken düzeltmeyi kastettim gibi saçmasapan izahla ikna çabalarına da girmezdim
    Konunun en başında Okuduğunu anlayabilseydin eğer farklı cümle ve mesnetlerle aynı şeyi söylediğimizi farkeder bu yaşadığımız anlamsız polemik oluşmazdı .

Sen boşver şimdi tavsiyelerde bulunmayı .

Neyse
    şansın bahtın açık olsun bol kazançlar .
    Bu konuyla alakalı son yazımdır .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bu arada muhalifler Şam'a girmişler

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Evet tam da onu kastettim .. bilale anlatır gibi anlatayım onun adı ‘’aÅŸağı yönlü beklentim var demektir ‘’ literatür böyle der
    Senin yerinde olsam 10500 vs deyken düzeltmeyi kastettim gibi saçmasapan izahla ikna çabalarına da girmezdim
    Konunun en başında Okuduğunu anlayabilseydin eğer farklı cümle ve mesnetlerle aynı şeyi söylediğimizi farkeder bu yaşadığımız anlamsız polemik oluşmazdı .

Sen boşver şimdi tavsiyelerde bulunmayı .

Neyse
    şansın bahtın açık olsun bol kazançlar .
    Bu konuyla alakalı son yazımdır .
    yanlış anlaşılma olmuş olabilir.
    Alınganlık yapmış da olabilirim. Kusura da bakma. Niyetim kötü değil. Amacım tecrübelerim yaşadıklarım ile katkı sağlayabilmek. Kimseyi kızdırmak ya da negatif bir duruma solmak değil. Bol kazançların olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    10 günde SURİYEDE yönetim değişti(büyük ihtimalle).Bu nasıl iş?

Ne ŞAM güçlerine destek var ne de RUSYA var.İRAN da yok...Cidden ilginç anlar..

Sayfa 74/1005 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •