Sayfa 90/1005 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Viop LXI

1. Rusya Dışişleri Bakanlığı: Beşşar Esed, görevden ayrılma kararı aldı ve ülkeyi terk etti

Kaynak : Anadolu Ajansı

Rus haber ajansı TASS: Esed ve ailesi Moskova'ya ulaştı. Rusya kendilerine sığınma teklif etti

2. Esad gitti diye matem var gibi topikte . Bu lavuktan daha kötü ne olabilir? Muhalif olan herkesi bombalayan pislik bir diktatörden daha kötü bir yönetim olmaz. Düşünün ki hapiste hala Hafız Esad var zanneden insanlar varmış. İç çatışma olmayacak bir toplum inşaa etme şansı var diğerinde bu söz konusu bile değil. Yedi düvel ülke karışıyor içişlerine. Şimdi meşruiyet kazandıktan sonra rahatsız olduğumuz yapılar silinme umudu olacaktır. Milyonlarca mülteci, vatansizlik falan bunlar berbat duygular. Umarım mutlu olurlar devlet kurarken yok İslam devleti yok budist devlet gibi kavramsiz beşeri kanunlardan oluşan bir yapı devlet olma heveslerinin olması temennimdir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Esad gitti diye matem var gibi topikte . Bu lavuktan daha kötü ne olabilir? Muhalif olan herkesi bombalayan pislik bir diktatörden daha kötü bir yönetim olmaz. Düşünün ki hapiste hala Hafız Esad var zanneden insanlar varmış. İç çatışma olmayacak bir toplum inşaa etme şansı var diğerinde bu söz konusu bile değil. Yedi düvel ülke karışıyor içişlerine. Şimdi meşruiyet kazandıktan sonra rahatsız olduğumuz yapılar silinme umudu olacaktır. Milyonlarca mülteci, vatansizlik falan bunlar berbat duygular. Umarım mutlu olurlar devlet kurarken yok İslam devleti yok budist devlet gibi kavramsiz beşeri kanunlardan oluşan bir yapı devlet olma heveslerinin olması temennimdir.

Guterres: "14 yıllık vahşi savaş ve diktatör rejimin sona ermesinin ardından Suriye halkı, istikrarlı ve barışçıl bir gelecek inşa etmek için tarihi bir fırsatla karşı karşıya" ..

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Esad gitti diye matem var gibi topikte . Bu lavuktan daha kötü ne olabilir? Muhalif olan herkesi bombalayan pislik bir diktatörden daha kötü bir yönetim olmaz. Düşünün ki hapiste hala Hafız Esad var zanneden insanlar varmış. İç çatışma olmayacak bir toplum inşaa etme şansı var diğerinde bu söz konusu bile değil. Yedi düvel ülke karışıyor içişlerine. Şimdi meşruiyet kazandıktan sonra rahatsız olduğumuz yapılar silinme umudu olacaktır. Milyonlarca mülteci, vatansizlik falan bunlar berbat duygular. Umarım mutlu olurlar devlet kurarken yok İslam devleti yok budist devlet gibi kavramsiz beşeri kanunlardan oluşan bir yapı devlet olma heveslerinin olması temennimdir.

Bunlar iç savaşa girerken ülkeye bir sürü sorun getiren iktidar hala başında
    Değişen birsey olmaz kisa vadeli borsa olumlu etkilenir
    Başında olan ordan bir dünya sorun getirir ulkeye

6 ay 1 yıl sonra bakarsın şu an ki multeciden çok daha fazlası ulkede olacak
    Suriye yeniden kurulacak barış huzur olcak. Islak hayaller
    Bu olsa orda oralarda savaş cikarmazlardi

Çok hızlı bir şekilde İsrail suriyenin guneyini işgal eder
    Zaten Netanyahu ateşkes günü bunu ima etmişti
    Ne hikmetse ateşlenen 1 gün sonra bu operasyon basladi

5. https://www.hisse.net/topluluk/showt...16#post6942416

Yok öyle bi şey yauv

JB den ..kasıt ..James Bond ..007

https://www.youtube.com/shorts/94UtgcQW5uY

Tek numarayla şöhreti kaybettim zamanında
    Hayat hoş gerisi boş

6. https://www.hisse.net/topluluk/showt...85#post6942485

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Onlar araba değil Çıtak abim.Yer uçağı (mert45 dostumuzun gönderimindekiler)

Evvelsi gün kendimi dalgın gördüm.Çocukları taxiyle alayım dedim.
    Taksi Şahin.Orjinal.Adam keyfine yapıyorum dedi.

Dönerken çocuklarla geldim.İndikden sonra çocukların yorumları.
    "baba bizim arabadan daha iyi .koltukları pofuduk gibi.Rahat rahat oturduk vs dediler.
    Biliyon ben halen pejo206 kullanıyom.
    Zaten diğer arabayı hanımdan alabilsem direk yanındayım

https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post6938731
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 90/1005 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz