Sayfa 330/398 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Herkes Suriye konusunda neler olabileceğini tahmin edebilecek yeterlilikte, fazla söze gerek yok. Benim dikkatimi çeken konu Ypg-pkk dediğimiz terörist birlik ideoloji olarak milliyetçilik kökenliyken haricindekiler dini tabanlı oluşumlar gibi gözüküyor. Dini tabanlı olanların ortak düşmanları yok olduktan sonra bölünerek çoğalmaları ve birbirlerine düşmeleri olasılığı daha yüksek. Libya tamamına yakını çöl olan bir ülke, burada hedef sadece enerji kaynakları ve küçük bir yaşanabilir arazi olduğundan gurupların sayısı az olabilir ama Suriye'de durum farklı, herkes bir yerden tutmak isteyebilir. Bölgeyi iyi tanıyanlar daha hakimdir konuya.

Her durumda bölgeden çimento ve demir talebinin artacağını tahmin etmek zor değil. Finansmanı nasıl olur bilemem ama ülke yıllardır durağan haldeydi, yatırım şart.

2.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Herkes Suriye konusunda neler olabileceğini tahmin edebilecek yeterlilikte, fazla söze gerek yok. Benim dikkatimi çeken konu Ypg-pkk dediğimiz terörist birlik ideoloji olarak milliyetçilik kökenliyken haricindekiler dini tabanlı oluşumlar gibi gözüküyor. Dini tabanlı olanların ortak düşmanları yok olduktan sonra bölünerek çoğalmaları ve birbirlerine düşmeleri olasılığı daha yüksek. Libya tamamına yakını çöl olan bir ülke, burada hedef sadece enerji kaynakları ve küçük bir yaşanabilir arazi olduğundan gurupların sayısı az olabilir ama Suriye'de durum farklı, herkes bir yerden tutmak isteyebilir. Bölgeyi iyi tanıyanlar daha hakimdir konuya.

Her durumda bölgeden çimento ve demir talebinin artacağını tahmin etmek zor değil. Finansmanı nasıl olur bilemem ama ülke yıllardır durağan haldeydi, yatırım şart.
    Dini tabanlı bir ülke kuracak olsalar Halep in önde gelen hristiyan liderine halep valiliği teklif edilmezdi diye düşünüyorum. Zaten muhaliflerden gelen açıklamalar nusayri, şii , kürt, hristiyan, dürzi tüm kesimlerin hakları korunacak yönünde. Lazkiyede nusayriler daha muhalifler gelmeden rejime karşı ayaklandı. Dürziler yine Dera da rejimi kendileri devirdi. Burda tek sıkıntı abd destekli pkk bölgesi. O da bizim için problem. Trump ı bir şekilde ikna edeceğiz yada savaşacağız.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    fedoramca yaşıyorsan ses ver )
    Selamlar Millet, Selam XTrader... Herkes iyidir umarım...

Ne zamandır aklımda uğramak bugüne nasip oldu, posizyon değiştirdim, işlerim yoğun, kötü günde gelmeyi sevmiyorum hem, keyifli bir günde selam vermiş oldum bugün...

Hisse fonları %80 İş bankası Bio ve Ti2 fon ve Aefes ile devam ediyorum. Borsaya para eklemiyorum, elimdeki nakitlerle başka yatırımlar yaptım. Borsadaki param hala Ereğli'deki sermayemin %15-17 civarı gerisinde.

Herkese bol kazançlar...

4.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Dini tabanlı bir ülke kuracak olsalar Halep in önde gelen hristiyan liderine halep valiliği teklif edilmezdi diye düşünüyorum. Zaten muhaliflerden gelen açıklamalar nusayri, şii , kürt, hristiyan, dürzi tüm kesimlerin hakları korunacak yönünde. Lazkiyede nusayriler daha muhalifler gelmeden rejime karşı ayaklandı. Dürziler yine Dera da rejimi kendileri devirdi. Burda tek sıkıntı abd destekli pkk bölgesi. O da bizim için problem. Trump ı bir şekilde ikna edeceğiz yada savaşacağız.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Suriye çok kozmopolit bir ülke ve Akdeniz üzerinden tarih boyunca dünyaya açık. Afganistan gibi bir yönetim olması mümkün değil. Üstelik bu duruma ne ABD, ne körfez ülkeleri, ne Türkiye izin vermez. Nitekim Suriye ayağa kalkmak için Türkiye ve Körfez ülkelerine muhtaç.

5. Teşekkürler. Biz de sizin nelere yatırım yaptığınızı merak edip duruyorduk.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

6.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Biz de sizin nelere yatırım yaptığınızı merak edip duruyorduk.
    Böbürlenmek için yada başka bir şey için yazmadım. Arada S geçiyorum ki, bazı çakallar kendine pay çıkartmasın, bazı dostlarım da bir güncelleme alsın diye...

Ayrıca bak merak eden dostlarımız da var, yukarıda ses ver demiş...

Yanii, Kaçmadık, yıkılmadık, buradayız, mücadeleye devam... Mutluyum! ALLAH'a şükür!

Sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın ama kimlerin görüp kimlerin göremeyeceğini seçemiyorum mesaj atarken...

7.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    BDDK: Bankalar ile finansal kiralama, faktoring, finansman, tasarruf finansman ve varlık yönetim şirketlerinin 2025 yılında enflasyon muhasebesi uygulamamasına karar verildi.

Hay bin kunduz..
    Selamlar, iyisindir umarım...
    E hani bu enf muh. saçmalığı yıl sonunda kalkabilirdi.. Ne oldu şimdi!

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    BDDK: Bankalar ile finansal kiralama, faktoring, finansman, tasarruf finansman ve varlık yönetim şirketlerinin 2025 yılında enflasyon muhasebesi uygulamamasına karar verildi.

Hay bin kunduz..
    Evdeki hesap çarşıya uymadı. Ah ulen Esed [emoji23][emoji23]

Sayfa 330/398 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •