Sayfa 69/299 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 2385 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

  1. #545
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    5year valla helal olsun, sende 5 okka taşşak varmış mübalağa etmiyorum. Böyle bir hissede kımıldamadan durmak herkesin harcı değil.
    Sağ olun hocam :D Bir plan kurduk sadık kalmam gerek ona diye düşünüyorum. Yelpaze hocamın dediği gibi satışta doğrudan %40 aşağı ineceğim zaten.

  2. #546
    herzobidunya Guest
     Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Yanlış ifade ettim. GSYH'nin %30 yükselebilme olasılığına ikna olmam durumunda 5 cent hedefini düşünürdüm. Dediğiniz gibi rakamlar gerçekleştikten sonra borsa çoktan geri dönmeye başlamış olur.
    Anladım sayın hocam tabi ki şuan bir ütoptadan bahsediyoruz. Siz de haklısınız. Ben öyle ya da böyle birşeylerin değişeceğine dair inancımı koruyorum. Bu değişim kısa vadeli olur kalıcı olur onu bilemem. Ama bu dünyaya çocuklar getiriyorsak hala umarım güzellikler kalıcı olur.

  3.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    5 cent senaryosuna para yatırmam için mutlaka GSYH %30 yükselmeli, yaklaşık 1,5Trilyon olmalı ki bence bu imkansıza yakın bir ihtimal. Gene de, dart tahtasında bu da bir hedef derseniz itiraz etmem.
    Hocam 2024 sonu itibariyle GSMH 1.4 trilyon dolara gelecek hemen hemen, sen biraz geriden geliyorsun, son gelişmeleri takip etmemişsin.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

  4. Ben fazla açgözlü değilim. Borsa momentumunu kazanıp yüksek hacim eşliğinde 10300 direncini kırsın ve akabinde de 11250 deki zirvesini %15 kadar aşsın istiyorum Ocak sonu itibariyle yani 13 bin benim hedefim. Daha yukarısını istemiyorum.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

  5. Bu arada da kumar hisselerini takipteyim en başta da FENER GSRAY ı. Bunlarda bir fırsat yakaladığıma kanaat getirirsem alım yaparım. Tabii ön şartlarım var, onların gerçekleşmesi gerekiyor. Kumar oynarken benim RR (risk/reward=risk/ödül) kriterim 1 e 3 tür. Şartlar 3 te 1 oranında lehime olmalı ki kumar oynayayım. Bunun tercümesi %75 dir, analizim asgari %75 olasılıkla kazanç potansiyeli göstermeli ki kumar masasında hamle yapayım. Aksi halde kumarda yokum. Öyle düz fifti fifti veya 49/51 gibi rulet masası olasılıkları benim için külliyen yetersizdir.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

  6. #550
    Bir de ben 60'larda yüklü satış olunca bunun gerekli olduğunu düşünmüştüm. Bir nevi ardından herkes iyi mi diye sormak için. Nitekim yükselişini de o düzeltmeden sonra yaptı. Eğer 70 üzeri tutunabilirse en azından daha çok güven verebilir ileriye doğru. Sağduyum böyle diyor yani.

  7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hocam 2024 sonu itibariyle GSMH 1.4 trilyon dolara gelecek hemen hemen, sen biraz geriden geliyorsun, son gelişmeleri takip etmemişsin.
    Mevsim etkisinden arındırılmış cari fiyatlarla harcamalar yöntemiyle gayrisafi yurt içi hasıla değeri 39.450.000.000TL
    Siz hangisini kastediyorsunuz?

  8. #552
    herzobidunya Guest
    "Dünya Bankası'nın satın alma gücü paritesi hesaplamalarına göre, Türkiye'nin Gayri Safi Yurtiçi Hasılası (GSYH) 1 trilyon 315*milyar dolara ulaştı"

    Haber metninden alıntı

Sayfa 69/299 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •