20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
5year valla helal olsun, sende 5 okka taşşak varmış mübalağa etmiyorum. Böyle bir hissede kımıldamadan durmak herkesin harcı değil.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Şimdi satsa 3 ay sonra vergi beyannamesi verip ödeme yapacak, 1 Ocakta satsa 15 ay süresi olacak ki bizim TL'nin değer kaybına dayalı senaryomuz sayesinde reel verginin azalması için gereken süreyi elde edecek. Siz de opsiyondan parayı götüreceksiniz, herkes mutlu olacak![]()
He valla, covered option underwriting işi ile her 3 ayda bir %5-10 luk garanti primi cebe indirebilir 5year, option vadei sona erdi mi zaten kontrat otomatik olarak düşüyor, 3 ayda 1 sürekli yenile dur işte, emekliler için bu iş çok revaçtadır ABD ve İngilterede onlar için ekstra ekmek kapısı oluyor bu covered options underwriting işi
Yanlış ifade ettim. GSYH'nin %30 yükselebilme olasılığına ikna olmam durumunda 5 cent hedefini düşünürdüm. Dediğiniz gibi rakamlar gerçekleştikten sonra borsa çoktan geri dönmeye başlamış olur. Borsayı değerlendirirken en temel büyüklüklerin de değişken olduğuna dikkat çekmek isterim.
Yer İmleri