14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
5year valla helal olsun, sende 5 okka taþþak varmýþ mübalaða etmiyorum. Böyle bir hissede kýmýldamadan durmak herkesin harcý deðil.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Þimdi satsa 3 ay sonra vergi beyannamesi verip ödeme yapacak, 1 Ocakta satsa 15 ay süresi olacak ki bizim TL'nin deðer kaybýna dayalý senaryomuz sayesinde reel verginin azalmasý için gereken süreyi elde edecek. Siz de opsiyondan parayý götüreceksiniz, herkes mutlu olacak![]()
He valla, covered option underwriting iþi ile her 3 ayda bir %5-10 luk garanti primi cebe indirebilir 5year, option vadei sona erdi mi zaten kontrat otomatik olarak düþüyor, 3 ayda 1 sürekli yenile dur iþte, emekliler için bu iþ çok revaçtadýr ABD ve Ýngilterede onlar için ekstra ekmek kapýsý oluyor bu covered options underwriting iþi
Yanlýþ ifade ettim. GSYH'nin %30 yükselebilme olasýlýðýna ikna olmam durumunda 5 cent hedefini düþünürdüm. Dediðiniz gibi rakamlar gerçekleþtikten sonra borsa çoktan geri dönmeye baþlamýþ olur. Borsayý deðerlendirirken en temel büyüklüklerin de deðiþken olduðuna dikkat çekmek isterim.
Yer Ýmleri