Sayfa 891/998 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Zeytinyağı malum topiğin ana konusu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Teknolojik gelişimin sınırlarına geldi gözüküyor dünya ekonomisi.
    Daha fazla teknolojik gelişmiş bir cihazın hem kişilere hem ekonomik olarak bir getirisi yok hem de maliyeti de çok yüksek. Satın alamayacak ve almayacaklar.
    Piramidin altında yaşayan çok yüksek bir nüfus var dünyada. Gelirleri artmıyor.
    Bir çok sektör yavaş yavaş krize girecek.
    Çok fazla teknolojik olarak gelişmiş bir şeyin insanlar satın alamadıktan sonra faydası yok.

Üretimi nadir olan arsa,konut ve gıda ve altının dışında bir çok sektör 2025 de krize girip fiyatların çakılma ihtimali yüksek.
    Az kaldı.
    2025 e.

Artık kara pazartesi mi olur ? Kara Cumamı bakalım.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3. Wolkswagen baya zor durumda satışlar baya düşmüş

Ama neden düşmüş anlamadım

https://www.facebook.com/share/r/19a34ou7Lm/

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Zeytinyağı malum topiğin ana konusu.
    İngilterede markette halis mulis sızma Yunan menseili zeytin yagının litresi 4 pound.yani 180 Lira.Bizde markette 250 olunca izdiham yasanıyor.....ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim hanım Suriyeliler den nefret ediyor. Bizim apartman da 8 daire de Suriyeli oturuyor. Her evde çok çocuk var. Her dairede iki Suriyeli aile oturuyor kadınlar ev kalabalık olduğu için çocukları dışarı yolluyor onlar da oynarken çişi kakası geliyor bizim kapının önüne paspasa şey ediyorlar. Kamera takıldı bu yüzden. Bizdekiler tam yabani. Bir gün cinayet çıkacak ama ne zaman bilmiyorum o derece apartman da nefret var onlara karşı.
    giderlerse ev sahipleri zor durma düşer yazmış biri...sizinkisi belki azınlıktır ama çok az suriyeli apartmanlar da oturuyor.. çogu gecekondu da ,ahırdan bozma evlerde yaşıyorlar...3-5 te kira getiriyor diye kıymete bindi o evler..kentsel dönüşüm için en büyük engeldiler...eger suriyeliler giderlerse ..o evler boşalacak ..bir süre şehrin göbeginde kalan metruk binaları izleyecegiz ama eger giderlerse ..en azından o evlerin sahipleri gerçeklerle yüzleşecekler ..evlerinin hiç bir halt etmedigini anlayacaklar...ve kentsel dönüşüm için yok ben 5 daire isterim yok en az 3 daire isterim diyemiyecekler...mütahitlerin peşlerinden koşacaklar allah aşkına 1 daire ver de en azından onu kiraya verebileyim diye..bu belki arşa çıkmış arsa fiyatlarını aşagı çeker ..ama olursa eger zamana yayılmış olacak ..tabii şartımız suriyelilerin gidecegini öngörüyorsak ( ben hiç sanmıyorum gideceklerini )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    İngilterede markette halis mulis sızma Yunan menseili zeytin yagının litresi 4 pound.yani 180 Lira.Bizde markette 250 olunca izdiham yasanıyor.....ytd
    2 litrelikte sıkmanın fiatıda 460 migrosta,evde 6-7 tane var sıkma, zaten kızartmalık Rivierada var,hiç olmazsa ayçicek yağından iyi ve kokusuz,tabiki yinede kızartmalarda tad yapıyor ayçicek kızartmalarda daha iyi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    giderlerse ev sahipleri zor durma düşer yazmış biri...sizinkisi belki azınlıktır ama çok az suriyeli apartmanlar da oturuyor.. çogu gecekondu da ,ahırdan bozma evlerde yaşıyorlar...3-5 te kira getiriyor diye kıymete bindi o evler..kentsel dönüşüm için en büyük engeldiler...eger suriyeliler giderlerse ..o evler boşalacak ..bir süre şehrin göbeginde kalan metruk binaları izleyecegiz ama eger giderlerse ..en azından o evlerin sahipleri gerçeklerle yüzleşecekler ..evlerinin hiç bir halt etmedigini anlayacaklar...ve kentsel dönüşüm için yok ben 5 daire isterim yok en az 3 daire isterim diyemiyecekler...mütahitlerin peşlerinden koşacaklar allah aşkına 1 daire ver de en azından onu kiraya verebileyim diye..bu belki arşa çıkmış arsa fiyatlarını aşagı çeker ..ama olursa eger zamana yayılmış olacak ..tabii şartımız suriyelilerin gidecegini öngörüyorsak ( ben hiç sanmıyorum gideceklerini )
    Adam rahatlığı bırakırda gidermi,o gidenlerler talan hırsızlık için gidenler,tabiki bitik bir suriyede bir mok bulurlarsa,gittiği gibi geri gelirler,avrupada içlerindeki suriyelileride Türkiyeye gönderme hazırlığında,guya 3 milyar euro vereceklermiş,belkide bilinken onun için geldi ülkemize,tepedeki zaten devamlı chp'li belediyeleri hedef almaya devam ediyor,adam resmen silkeleyin diyor,utanmasa öldüründe der,kendi öleceğinden haberi yok,bu adamda cumhurbaşkanı guya,amacı kargaşa yaratmak bu kargaşada bazı şeyleri meclisten geçirmek,3 değilde 5-10 verse hemen balıklama atlar,avrupada 5 milyon suriyeli varmış.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Adam rahatlığı bırakırda gidermi,o gidenlerler talan hırsızlık için gidenler,tabiki bitik bir suriyede bir mok bulurlarsa,gittiği gibi geri gelirler,avrupada içlerindeki suriyelileride Türkiyeye gönderme hazırlığında,guya 3 milyar euro vereceklermiş,belkide bilinken onun için geldi ülkemize,tepedeki zaten devamlı chp'li belediyeleri hedef almaya devam ediyor,adam resmen silkeleyin diyor,utanmasa öldüründe der,kendi öleceğinden haberi yok,bu adamda cumhurbaşkanı guya,amacı kargaşa yaratmak bu kargaşada bazı şeyleri meclisten geçirmek,3 değilde 5-10 verse hemen balıklama atlar,avrupada 5 milyon suriyeli varmış.
    Oraya gidenler burada çalışmayanlar olur. Onlarda 50 yaşını geçince babalar çalışmıyor emekli oluyor çocukları ona para veriyor biraz da devlet desteği oluyor onlar gider. Burada çalışanlar gitmez. Çünkü Suriye de aylık maaş 20-100 USD. Bizim burada bir dairede iki üç Suriyeli kalıyor kirayı bölüşerek ödüyorlar. O şekilde Suriye'ye göre rahat yaşıyorlar. Bizdeki yanlış eğitim ve vs bundan sonra Suriyelilere sanayi kesmi muhtaç artık. Ne onlar gider ne onları gönderecek biri çıkar. Göreceğiz iktidar değişikliği olsa bile bunları kimse göndermek istemiyecek. Islah edilirse topluma adapte edilirse iyi olur en azından. Suriyelileri istemeyen biri olarak görüşüm bu.

Sayfa 891/998 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •