Sayfa 248/389 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 3107 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    İktidarın tekelindeki kurumlarda ayni iktidar gibi havalı,örneğin trt,thy,diyanet,geçen gün petlasın sahibini tutuklamışlar thy uçağının içinde sarhoş olduğundan hosteslen tartıştı diye,aynen tatlısesin kızınıda tutuklamışlar köpek yüzünden hosteslen tartıştığı için,bir fındık tüccarı arkadaşım diyaneti eleştirmiş adam toga binmiyor,gidiyor 15 milyonluk arabaya dedi diye karakola çağırmışlar ifade vermek için,tutuklanıp içeri atılan gençler filistin eyleminde,mahruki,teğmenler olayı,benden olmayan belediyelerin ağzına zıçın vs uzar gider,adamlar baş kesen ali kıran olmuşlar ülkede,ellerinde teslim alınmış bir yargı var devamlı onu kullanıyorlar,peki defolup gittiklerinde,bu yargının ve kurumların hali ne olacak ?,yök öyle bana ne emir verdilerse ben onu yaptım demek,hepsi cezasını çekecek,bir ülkenin ayarıylanda bu kadarda oynanmazki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    HTŞ lideri sokakta giden kıza başını ört talimatı,bu suriyeliler kesin buradan gitmez daha,çünkü rejimin adı belli oldu şeriat düzeni,bizdeki yalaka medya havalara uçuyordu süriyelilere özgürlük geldi diye,al size özgürlük,adam elini kolunu sallıyarak şama girdi planlı şekilde,bu planlar yapılırken bizdekiler neredeymiş acep,onlar millete operasyon yapmakla meşkulken adamların ne planladıklarından haberleri yok,yıllarca golon tepeleri denildi israil orayı abluka altına aldı kendi toprağına kattı suriyenin bütün ordusunun araç gereçlerini imha etti,bizdekilerde israili eleştiren gençleri içeri attı,alooo ne yapıyorsunuz yine iş bilmezlik yüzünden keleğe geldiniz

Bakan Yerlikaya : Gönüllü olarak ülkesine dönen Suriyeli sayısı 8 Aralık‘ta Şam rejimi düştüğünde 240'tı, Suriye’nin özgürlüğüne kavuşmasından sonra bu sayı dün 1847 oldu.

Bakan Yerlikaya: Şu anda ülkemizde 2 milyon 938 bin 261 Suriyeli bulunmaktadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Yerlikaya : Gönüllü olarak ülkesine dönen Suriyeli sayısı 8 Aralık‘ta Şam rejimi düştüğünde 240'tı, Suriye’nin özgürlüğüne kavuşmasından sonra bu sayı dün 1847 oldu.

Bakan Yerlikaya: Şu anda ülkemizde 2 milyon 938 bin 261 Suriyeli bulunmaktadır
    Bide göğsünü gere,gere konuşuyor...fazla değil 1-2 ay içinde iş yüzünü belli eder,şimdi parlatma cilalama dönemi,bu adamlar değilmiydi eski işid elamanları,daha düne kadar şama girenler hani teröristti,süleyman şah türbesi olayıda unutulmadı,esadı savunmuyorum,o diktalığın cezasını çekti,esas bundan sonra suriye ne olacak ?bu terörist dinci çapulcu sürüsünden bir halt olmaz,bunları parlatan ABD,bizde alkış tutuyoruz,ladin gibi ters düştülermi operasyon düzenlemeye kalkarlar,adamlar savunduğu yerleri yıkıp geçiyorlar,afkanistan örneği gibi...ben tekrar bekliyorum yanıldık aldatıldık deyimlerini ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Silkeleyin emrine karşı Yılmaz Özdil iyi cevap vermiş

Bir Millet Silkeleniyor! - Yılmaz Özdil

https://www.youtube.com/watch?v=KTm0-wtS97o&t=1s

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Bunuda bizim arkadaşın oğlunun ağzından dinleyin,Yani Mustafa Öztürk hocadan,eski marmara üniversitesi ilahiyat profesörü,bir tartışma sonucu istifa edip emekli oldu,almanya hap gibi kaptı,almanyada teizim üzeririnde bir bölümün başına getirildi.

Suriye’nin Yeni Ağası ve Mal Sahibi Kim?

https://www.youtube.com/watch?v=jcSmTHL_F0A

7. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

ingiliz viskisini vergisi %1 miş

Vergide AKP adaleti: Türk rakısına yüzde 50, İngiliz viskisine yüzde 1 vergi

https://haber240.com/ekonomi/vergide...-1-vergi-9561h

rakının 4 e 3 vergi tahminim yarısından fazla ve içki kullanmıyan biri takmışım vergilere

Ve TÜRKİYE de YERLİ ÜRETİMİ yok eden zihniyete
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 248/389 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •