Sayfa 83/168 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon
Arama sonucu : 1341 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    trump gazına gelenler- ben dahil- otobüse fazla doluştu gibi görünüyor, pala otobüsü şöyle bi sallamak lazım diye düşündü.. en yüksek 11.000 gören 30-endeks en düşük 10.850 test etti.. 10.910 üstüne atamadıkça suyun altına kalmış olacak, tekrar bi dalış yapıp aylık ortalama olan 10.800 civarı görebilir..

gün sonu artı kapatır' görüşümü koruyorum
    pala fazla bekletmedi suyun altında, erkenden artıya döndü.. aşağı doğru derin dalmış olması, yukarı marjın düşünülenden daha geniş olabileceğine delalet.. spot xu030 için 11.020- 11.070 dirençler bölgesine kadar pozisyon değiştirmeyi düşünmem

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    pala fazla bekletmedi suyun altında, erkenden artıya döndü.. aşağı doğru derin dalmış olması, yukarı marjın düşünülenden daha geniş olabileceğine delalet.. spot xu030 için 11.020- 11.070 dirençler bölgesine kadar pozisyon değiştirmeyi düşünmem
    longları kapattım, hisseleri de azalttım, dirençler bölgesine geldik zira

yukarı atarsa tekrar alabilirim

3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa Birliği üyeliği Türkiye için stratejik hedef olmayı sürdürüyor" dedi.

reis dalga geçmeyi seviyor, von der leyen gelmiş, kadının yüzüne karşı gülüyor misafirperverlik yapıyor, ab üyeliği diyor, stratejik diyor, halbuki ikisi de biliyor- ne ab üyeliği diye bi şey var, ne ab diye bi şey kalacak yakın vadede

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    longları kapattım, hisseleri de azalttım, dirençler bölgesine geldik zira

yukarı atarsa tekrar alabilirim
    son saati aşağı süzülerek geçirdi, kapanışta mebzul miktar mal aldım, biraz da long açtım tekrar.. hayırlısı artık

güzel gün oldu, endeks az bi artı kapadı, yıldız pazar hisselerinde 127 artan vs 184 azalan- tahtaların üçte ikisi eksi kapamış

5. trump seçileli 5 hafta oldu, olaylar hızla akıyor- almanya'da hükümet düştü, şubatta seçim yapacaklar.. fransa ve kanada başbakanları istifa etmek zorunda kaldı.. g.kore'de darbe girişimi oldu, püskürtüldü, cb azledildi.. gürcistan'da seçimi kaybeden batıcılar yine sokakları zorluyor.. romanya'da seçimi batı karşıtları kazanınca seçim iptal edildi.. suriyede 60 yıllık baas rejimi 10 günde çöktü, esad kaçtı.. rus general kirilov bombalı suikastte öldürüldü, kirilov ukrayna'da ele geçirilen amerikan bio-lab merkezlerinde tehlikeli patojenler geliştirildiğine dair tonla kanıt bulmuştu- covid, sars, hiv, hepatits gibi tehlikeli virüsleri modifiye etmek amaçlı gizli çalışmalar vs.. ruslar bu suikaste çok sert bir misilleme yapacaktır

https://x.com/SputnikInt/status/1868910293612384632

batı medyasında türk ordusunun her an ypg'nin üstüne yürüyeceğine dair haberler var, trump gelmeden önceki son 1 ay bu harekat için en uygun zaman, ypg'nin patronu olan centcom generalleri tepkisiz kalacaktır, zira trump gelince hem cia hem pentagon'da büyük bir temizlik yapılacağı aşikar, kendi sicilinin derdine düşmüş centcom bi aksiyon alamaz.. bu tür operasyonlara 2018-2019 borsa negatif tepki verirdi, ama bu sefer öyle olmayabilir.. şartlar değişti

Çeşitli ülkelerin istihbarat örgütleri Esad/Esed rejiminin gizli belgelerinin peşine düşmüş....
    https://www.intelligenceonline.com/g...,110351798-art

Yeni Suriye yönetimi gizli belgeleri Türkiye ile paylaşırsa, El Muhaberat'ın Türkiye'de ne gibi haltlar işlediği, kimlerle iş tuttuğu ortaya çıkar....

Abd'li teknoloji devi Türkiye'ye gelmek istiyormuş...
    Abd ve Meksika'daki uydu üretimlerini Türkiye'ye kaydırmayı düşünüyorlarmış. Görüşmeler yapıyorlarmış...
    https://www.sakaryasondakika.com/hab...-mujdeli-haber

8. endeks 5 ay önce boşluk bırakarak kırıldı ve 5 aydır ayı bölgesinde debeleniyor.. yılın son 2 haftasına girerken burayı kırdıracak bir ralli göreceğimiz konusu şüpheli, malum yurtdışı traderlar tatil modunda olur bugünlerde

elimdeki hisseleri temizleyip short yönlü trade etmeyi planlıyorum bugün için
    -ama, nothing goes as planned

Sayfa 83/168 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •