Sayfa 349/359 İlkİlk ... 249299339347348349350351 ... SonSon
Arama sonucu : 2872 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Şimdilik pek kalıcı olmuşa benzemiyor.
    Saatlikte tekrar ve bu sefer daha güçlü bir dönüş yaptı endeks. Çabuk alev anıp sönen bir ateş değildir diye umalım.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

2. Portföyü 7 eşit parçaya bölersek, ASELS 1X, EREGL 2X, THYAO 2X, TUPRS 2X ağırlıkta olacak şekilde TE'de alım yaptım. BIMAS yarın temettü dağıtacağından aşağı ya da yukarı riskini kestiremediğim için onu bugünlük liste dışı bıraktım.

Sabah ola hayrola.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Clausewitz

3.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Saatlikte tekrar ve bu sefer daha güçlü bir dönüş yaptı endeks. Çabuk alev anıp sönen bir ateş değildir diye umalım.
    yıl sonu mini ralli kesin gibi...

4.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    yıl sonu mini ralli kesin gibi...
    Olabilir Rex, herhangi bir bölgesel gerginlik filan çıkmazsa, sarı kafa ucube bir laf filan etmezse..
    Clausewitz

5. Nötre yakın ortalama %0,02 gibi hafif bir kayıpla pozisyonları kapattım 10:05'e kadar. Bugün kazanç hanemize bir şey yazamadık şimdilik. İlerleyen saatlerde bir scalping fırsatı olursa bakarız. Ya nasip.

Yatırım Tavsiyesi değildir.
    Clausewitz

6. Endeksteki anlık görüntü fiyat 2 günlük ortalamasının altında.. Benim kriterlerime göre 'sat' pozisyonunda kısa vadeli momentumu açısından. Ancak şunu unutmamak lazım bu durum gün içerisinde çokça dalgalanıyor son 3-4 gündür. Mesela dün de sabah 'sat' pozisyonunda idi ama öğleden sonra bir alım dalgası gelip 'al' pozisyonunda kapatmıştı günü. Yani bir kaç gündür belli aralıklarda (önemli destek-direnç seviyesinin etrafında gün içi testere durumu var. O sebeple günü nasıl kapatacağına dair net bir ipucu yok.

Scalping yapacaklar için 15, 5 ve 1 dk'lık gidişat takip edilebilir.

Yatırım ve yön tavsiyesi içermez.
    Clausewitz

7. Bu akşam pazarında eşit ağırlıklı olarak BIMAS, EREGL, THYAO, TUPRS ve bunların yaklaşık 1/4'ü kadar da PETKM aldım. ASELS bugün primli olduğu için liste dışı bıraktım.

Oldukça riskli bir alım, borsa kıpkırmızı ve akşam FED kararı var.. Çıkacak kararla gol yeme ihtimali de var. Allah utandırmasın.

Yatırım tavsiyesi içermez.
    Clausewitz

8. Ana endekste saatlikteki düşen kanal görüntüsü devam ediyor, ancak yatayda 9000'li seviyelerde bir destek arayışı mevcut. Daha önce de denedi orayı ve oradan bir tepki geldi. Bu ikinci deneme. Denemelerin artması çok da hayra alamet değil buradan tekrar yukarı ivmelenemezse bir sonraki denemede aşağı kırlıma ihtimalini güçlü görüyorum.

Kendi bakış açımdır , yatırım tavisyesi içermez.
    Clausewitz

Sayfa 349/359 İlkİlk ... 249299339347348349350351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •