Sayfa 2078/2208 İlkİlk ... 1078157819782028206820762077207820792080208821282178 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 16,617 - 16,624 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://x.com/ensonhaber/status/1869014475644219475

ENSONHABER
    @ensonhaber
    Rasim Ozan Kütahyalı:

"Ocak ayında Sırrı Süreyya Önder ve Sırrı Sakık, İmralı'ya gidecekler.

Öcalan silahları gömdüğünü, örgütü lağvettiğini ilan ederse ve Suriye konusunda da mantıklı bir açıklama yaparsa Ankara'ya gelir.

Öcalan bu cesarette bulunursa Hakkari'deki 3 vekil istifa eder. Anayasaya göre ara seçime gidilir.

Abdullah Öcalan birinci sıra Selahattin Demirtaş ikinci sıra milletvekili adayı olur ve Meclis'e girerler. Yeter ki örgüt lağvedilsin."
    @RasimOzan_K
    Bir tek Kürt feda edilemez. Kürtler değerlidirler. Linkte video var.
    @erefefik

2. Yunanistan Başbakanı Miçotakis:

"Suriye'de bizim de söz söyleme hakkımız var."
    )))))))))))))))))))
    @erefefik

3. ABD Dışişleri Bakanlığı: Türkiye ile Suriye Demokratik Güçleri(PKK/YPG) arasındaki kuzey Suriye'deki ateşkes bu hafta sonuna kadar uzatıldı.
    İyi haber........
    @erefefik

4. https://x.com/etkilihaber/status/1868983666887868804

Sevan Nişanyan:

"Türkiye'ye asıl yöneten ekibin İbrahim Kalın ve Hakan Fidan olduğunu düşünüyorum. Bu ikisi aleyhinde bir kanaatim yok, aklı başında insanlar. Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda adımlar atıyorlar. Rasyonel insanlar."
    Kuşkuluyum...Linkte video var.
    @erefefik

5. https://x.com/odatv/status/1868985996534055339

Odatv
    @odatv
    İç çamaşırlı Rus turist Tayland polislerini etkisiz hale getirdi.
    Linkte video var.
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
    güzel yapılmış irmik helvası iyi olur olur da bunun için illa ölmeye gerek yok ...
    Suriye ve yeni cumbaba adayın için epey bir kuşkum var. var da ben sadece kenara taca çıkmış bir insan değil artık maçları bitirmiş liglerden çekilmiş bir insanım. eski oyunlardan hatırladığım şeyler , oyuncular pek de iç açıcı değiller. zaman içinde kendilerini geliştirmiş midirler acep ...
    not ilaç almasam da yorgunluktan saçmalıyor olabilirim beni kaale almayın...

7.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    güzel yapılmış irmik helvası iyi olur olur da bunun için illa ölmeye gerek yok ...
    Suriye ve yeni cumbaba adayın için epey bir kuşkum var. var da ben sadece kenara taca çıkmış bir insan değil artık maçları bitirmiş liglerden çekilmiş bir insanım. eski oyunlardan hatırladığım şeyler , oyuncular pek de iç açıcı değiller. zaman içinde kendilerini geliştirmiş midirler acep ...
    not ilaç almasam da yorgunluktan saçmalıyor olabilirim beni kaale almayın...
    Abi sen hiç saçmalamıyorsun be ya...Senin yazdıkların bizim için ışıktır.

Kendisini geliştirmiştir diyorduk da, Abd Dışişleri Bakanına söylediği;''hayatta başarılar'' ne demek? Acayip...
    @erefefik

8. Nurhan Çetinkaya
    @nurhancetinkaya
    Nurhan'ın Baba Torik Lakerdasını satın aldığınızda
    ✅Bir kültürü yaşatıyorsunuz
    ✅Kültürü yaşatırken damak tadınıza iyilik yapıyorsunuz.
    ✅ Bende bu kültürü yaşatırken elde ettiğim gelirden #LakerdaBursu olarak üniversite öğrencisi kız evlatlarımıza dağıtıyorum.
    nurhancetinkaya@gmail.com

İrakı çekenlere ne mutlu...
    @erefefik

Sayfa 2078/2208 İlkİlk ... 1078157819782028206820762077207820792080208821282178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •