Originally Posted by ALPER Teknik analizle bu sonuca varmak da ne bileyim Salih abi duymasın uyutmayan şey neymiş açıklasın gara oğlanlar ziyaret etmiş dediğini yapmışlar ondan uyku tutmamıştır.
ulan destek ve dirençleri yazssaydım bu kadar ilgi görmezdi analizim.
Originally Posted by bahriyeli Fincana sap ,kulp takamadan direk mi ? emlak o saatte ayık olabilir mi zerhoş iken yaptığı analiz doğru olur mu doğruysa önce onu gece mi yaşadı bunlara cevap bulmamız lazım
Originally Posted by EMLAK dün 78 saat teknik analiz çalışması yabdım.. çalışma sonucu çıkan şeyi paylaşayım şimdiden. : sitecekler. şuraya geçerse şuraya kadar gider yok şurayı kırarsa buraya kadar düşer diye yorum yapanlara göre daha net bi analiz sonunda ne olacağı belli ötekiler düşsede çıksada ben demedim mi diyor sitmezlerse yanıldım der geçersin
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 şuraya geçerse şuraya kadar gider yok şurayı kırarsa buraya kadar düşer diye yorum yapanlara göre daha net bi analiz sonunda ne olacağı belli ötekiler düşsede çıksada ben demedim mi diyor sitmezlerse yanıldım der geçersin ama çok net bir analiz yabmışım.. kimsenin aklında soru işareti kalmadı. sadece nasıl olacağını merak ediyorlar. meslek sırrı diye birşey var
Emlak haklı çok da yabana atmamak lazım Herif uçkurun ilk düğümünü çözdü saatini bekliyor sanki
Originally Posted by EMLAK ama çok net bir analiz yabmışım.. kimsenin aklında soru işareti kalmadı. sadece nasıl olacağını merak ediyorlar. meslek sırrı diye birşey var vazalin lazım mı
Originally Posted by bahriyeli Emlak haklı çok da yabana atmamak lazım Herif uçkurun ilk düğümünü çözdü saatini bekliyor sanki tavukçu arkadaş yok pala onunla mı antreman yapıyor sesi soluğu çıkmıyor olsa cıyak cıyak öterdi
Forum Rules
Yer İmleri