Sayfa 85/237 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 1893 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    xu30 gunun en yuksegi 11.007
    xu30 gunun en dusugu 10.841
    Bugun yasanacaklari oncesinden daha guzel anlatilmazdi
    11.000 i gostediler ve sonrasinda 10.84x lar
    eywallah üstad, ben tabii öğleden sonra ekran başında değildim, ve short taşıyordum, beni sıkıştırmak için yukarı gidebilme ihtimali güçlüydü, ama pozisyondan kendimce emin olduğum için stop mtop oralı olmadım.. ama ekran başında olanlar için yol haritasını da vermiştim, nerde stop yapmak lazım nerde tekrar pozisyona girmek lazım.. çünkü herif 1160 göstermiş vadelide ekran başında online seyreden shortçu için büyük ızdırap, stop olamamak cesaret işi, trade işi %90 psikolojidir gerçekten de

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    vadeli çok sıkıştı, 11030- 11070 dar bantta dönüyor sabahtan beri.. aşağı gitmeden önce bi yukarı hızlı skuiz deneme ihtimali her zaman var, spot 11000 demek vadeli 11.130-11.140 demek olur, stop için fazla bi marj, o yüzden 11070-11080 geçiyorsa shortlar stop olur

yukarı gider tekrar aşağı dönerse yine 11070-11080 aşağı kırıyorken short girilir

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    yıkılırsa kaça gelir Ozan.....
    tokatlı onu bunu boşver de, açtığın pozisyonları gel burda yaz, topikteki veled-i zina takımıyla hiç muhatap olmamaya çalış, bunlara laf yetiştirmek senin enerjini tüketir, boş yere psikolojin bozulur.. ne gerek var ??

3. aracı kurum dağılımında en dikkat çekici işlem strateji menkulün yaptığı alım, 1700 lot mal almış ortalama 1.153 fiyatla.. normalde okan çok iyi okur piyasayı, 90'lardan beri piyasada, çok tecrübeli.. tabii, borsa düşerken okan'ın yönettiği hisse fonu artı yazdı, çünkü hedge amaçlı short taşımış düşüş boyunca- bunu fazla diilendirince dikkat çekti, son zaman okan'ın üstüne oynuyor olmalı birileri

4. vadelide uzlaşma 10.998, şu an 10.966 işlem görüyor, yarısını kapattım shortların..
    kalanı da açılışta kapatırım ilk 30 dk, buraya yazamadım diye hala shortta zannetmesin, varsa takip edenler

açılışı seyredelim sonra karar veririz gün nasıl gelişebilir diye ??

5. çok abarttılar, short kapatalım derken long'a geçmiş bulunduk

bize ne fed'den ?? ne alakadar eder bizi ??

6. Bu long sabah acilista tepki icinmi Ustad ?
    10.860 lardan tepki icin long acarim diyordum ama acsamda buyuk ihtimal stop eder gibi duruyor o yuzden acmam herhalde
    saatliklerde oboyu calistirdi hedefi saatliklerdeki tobo olusumunun sag omuz seviyesine denk geliyor
    gostere gostere hem oboyu hemde toboyu calistirmaz herhalde
     Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    çok abarttılar, short kapatalım derken long'a geçmiş bulunduk

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bu long sabah acilista tepki icinmi Ustad ?
    10.860 lardan tepki icin long acarim diyordum ama acsamda buyuk ihtimal stop eder gibi duruyor o yuzden acmam herhalde
    saatliklerde oboyu calistirdi hedefi saatliklerdeki tobo olusumunun sag omuz seviyesine denk geliyor
    gostere gostere hem oboyu hemde toboyu calistirmaz herhalde
    üstad bi amacı yok, kapanışa doğru çok düştü diye öylesine aldım, tepki için.. normalde bugün eksi başlar artı kapatır diye düşünürdüm ama fed meselesi senaryoyu değiştirmiş olabilir, açılışı izlemek lazım satıcılar ne kadar ısrarcı görelim

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    çok abarttılar, short kapatalım derken long'a geçmiş bulunduk

Seni de malladılar demek %100 haklısın, hisse tarafında zaten yabancı yok, hatta her fırsatta çıktı. O taraftan satış değil, alış gelmesi lazım düşüş olursa. Kaldı ki FED le çıkmayan, düşmeye devam eden neredeyse tek borsaydık. Şimdi neden birlikte düşelim.

Ama gel gör ki, Bofa dün önceden kokuyu aldı, hem hisse sattı, hem iyi short yaptı. Pasta zaten ağır short. Açılışta %1-2 arası düşüş Allah’ın emri gibi, ama beklentinin aksine hızlı toparlanma da gelebilir. Bofa için ideal ortam var. Hatta haftaya faiz indirimi öncesi bşf short squizee gelebilir.

Bu arada Suriye’de her şey mükemmel gidiyor. Dün Hakan fidanın el cezireye yaptığı biz Sdg ye şimdilik müdahale etmeyeceğiz, yeni yönetim gerekeni yapacaktır minvalindeki açıklamaları piyasa İçin çok daha değerli. Haftaya sdg ye girişiriz, Trump öncesi ABD ile papaz oluruz diye korkanların korkusu boşa çıkmış oldu.

Bence bu durum, powell etkisinden çok daha önemli ve net nette pozitif bir durum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 85/237 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •