Sayfa 86/241 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 1921 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. fed ne diye eylülde 50 bp ile indirim serisi başlattı, bunu doğru anlamak lazım.. pek öyle resesyon geliyor gibi bi resim yoktu datalarda çünkü.. efendim işte enflasyon işgücü piyasası reel ücretler falan filan işin hikaye kısmı, bluumberg seyredin hikaye için.. esasen seçime 2 ay kala indirim serisi başlatmak hem de 50 bp ile başlatmak demokrat iktidar bundan fayda sağlasın, seçimlerde kamala'ya yarasın diyeydi.. ama olmadı, trump kazandı- ve, fed çark etti

Günaydın.......

.......Ozan ,Long nerelerden düşünürsün........

3. Smile

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    üstad bi amacı yok, kapanışa doğru çok düştü diye öylesine aldım, tepki için.. normalde bugün eksi başlar artı kapatır diye düşünürdüm ama fed meselesi senaryoyu değiştirmiş olabilir, açılışı izlemek lazım satıcılar ne kadar ısrarcı görelim
    Zaten ilk3 teydin, son haftalarda no 1 oldun. Çok formdasın son haftalarda, maşallah diyelim. Bu arada ASELSAN yorumun da takdire şayan.

Bilirsin, siyasi görüş görüş olarak taban tabana zıtız. Ancak ülke sevdam ideolojik körlük yaşamama engel olur. İyi bşr şeyi akp ya da mevcut yönetim yaptı diye kötülemem, doğruya doğru eğriye eğri derim. Babamın oğlu da olsa, düşmanım da olsa böyle.

Bu arada en takdir edilecek yanın siyasi görüşlerini işine karıştırmaman😊
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    fed ne diye eylülde 50 bp ile indirim serisi başlattı, bunu doğru anlamak lazım.. pek öyle resesyon geliyor gibi bi resim yoktu datalarda çünkü.. efendim işte enflasyon işgücü piyasası reel ücretler falan filan işin hikaye kısmı, bluumberg seyredin hikaye için.. esasen seçime 2 ay kala indirim serisi başlatmak hem de 50 bp ile başlatmak demokrat iktidar bundan fayda sağlasın, seçimlerde kamala'ya yarasın diyeydi.. ama olmadı, trump kazandı- ve, fed çark etti
    Umarım sarı reis ilk icraat powell ın kıçına tekmeyi basar. Dün gece yazdım aynı şeyi, iki ay önce 50 bp tam seçim öncesi, ne gerek vardı. Şimdi gak guk. Bence son dönemlerin en başarısız FED başkanı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Umarım sarı reis ilk icraat powell ın kıçına tekmeyi basar. Dün gece yazdım aynı şeyi, iki ay önce 50 bp tam seçim öncesi, ne gerek vardı. Şimdi gak guk. Bence son dönemlerin en başarısız FED başkanı.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Günaydın.......

.......Ozan ,Long nerelerden düşünürsün........
    ilk 30 dakka kademeli, nerden denk gelirse

7. Hocam altıns1 için tesekkurler sayenizde zararsız çıktım

8. makası 80 puana kadar daralttı, dün 130 ortalama seyretmişti, yani vadeliye basıp tahtalara satıcı getirmeye çalışıyor açılış itibariyle.. long ekledim, bankalardan alım yaptım, bankalar nispeten diri duruyor

Sayfa 86/241 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •