Sayfa 349/1005 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bloomberg de konuşmacı faiz indirimleri devam ederse bunun etkisinin sanayi hisselerinde gerçek manada 2026 da etkisini göreceğiz dedi. Kur tarafının sanayi için kötü olduğunu EUR USD paritesinin de olumsuz etkilediğini söyledi.
    Bu yüzden 2025 öyle anlatıldığı gibi bir sene olması ilk 6 ayında zor powell frene bastı bekle gör politikasına geçti.Biz 1 sene önce verilerle hareket edicez diye yola çıktık sonra aylık enflasyon rakamları 2 ay üstüste 2 nin altı görmek baz alındı şimdi o değişti çekirdek üzerine döndü yani dön babam dön formasyonu çiziyor.pıst 100 hikaye olmayınca banka satışı ınsıder , benim faiz ile düşüncem bellidir RTE çıkışı bizi buralara getirdi .Ben yine sepetle devam ederim stratejim bu yönde.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. her sene yılbasına dogru hacim olmuyor noel vs tantanası
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu yüzden 2025 öyle anlatıldığı gibi bir sene olması ilk 6 ayında zor powell frene bastı bekle gör politikasına geçti.Biz 1 sene önce verilerle hareket edicez diye yola çıktık sonra aylık enflasyon rakamları 2 ay üst üstüste 2 nin altı görmek baz alındı şimdi o değişti çekirdek üzerine döndü yani dön babam dön formasyonu çiziyor.pıst 100 hikaye olmayınca banka satışı ınsıder , benim faiz ile düşüncem bellidir RTE çıkışı bizi buralara getirdi .Ben yine sepetle devam ederim stratejim bu yönde.
    bunu daha önce basit aklımla bende hesapladım dünya düze cıkması icin ilk yıl 2026 taa 2 sene önce dedik .. yalnız trump iste kafa bulandıyıor ayrıca fed baskanı baki mi trump sutlarsa

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu yüzden 2025 öyle anlatıldığı gibi bir sene olması ilk 6 ayında zor powell frene bastı bekle gör politikasına geçti.Biz 1 sene önce verilerle hareket edicez diye yola çıktık sonra aylık enflasyon rakamları 2 ay üstüste 2 nin altı görmek baz alındı şimdi o değişti çekirdek üzerine döndü yani dön babam dön formasyonu çiziyor.pıst 100 hikaye olmayınca banka satışı ınsıder , benim faiz ile düşüncem bellidir RTE çıkışı bizi buralara getirdi .Ben yine sepetle devam ederim stratejim bu yönde.
    İşin aslı veriler faiz düşüşü kararını desteklemiyor...

Ne enflasyon oranları, ne son iki ayki konut satışları...

Liyakatine güveneceğin ekonomistler faiz indiriminin daha zamanı gelmediğini düşünüyor...

Ama bu yönde inanılmaz bir baskı, lobi ve ortam oluşturma çabası var...

Zira bazı ...... kan emiciler enflasyondan son 3 senede dünyaları götürdüler ve bu ortamın devamını istiyorlar...

MB bu baskı altında ne yapacak bakalım, indirimi ocağa bırakarak bu kan emicilere sizin dediğiniz değil, benim dediğim olacak dese kredibilitesi daha da artar... İlk şamarı seçim öncesi attı bu kam emicilere seçime rağmen artışa giderek, bu da ikincisi olur...

5. bas harfi T gizli hissemiz artı 2.7 ) daha 4 hanelere yolu var

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Anaaaaa ben bunu düşünmemiştim Karaduman bizim Gundwane olabilir tebrikler...
    eyşanlar ölmez şekil değiştirir diyorsun...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    eyşanlar ölmez şekil değiştirir diyorsun...
    dün akşamdan bu yana yazdıklarına bakınca gundinin 180 derece tersini gundi gibi söylüyor ama bir zat bu kadar ruh halini değiştiremez aylarca gundi formundan çıkmaya çalışmak büyük maharet ister
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    İşin aslı veriler faiz düşüşü kararını desteklemiyor...

Ne enflasyon oranları, ne son iki ayki konut satışları...

Liyakatine güveneceğin ekonomistler faiz indiriminin daha zamanı gelmediğini düşünüyor...

Ama bu yönde inanılmaz bir baskı, lobi ve ortam oluşturma çabası var...

Zira bazı ...... kan emiciler enflasyondan son 3 senede dünyaları götürdüler ve bu ortamın devamını istiyorlar...

MB bu baskı altında ne yapacak bakalım, indirimi ocağa bırakarak bu kan emicilere sizin dediğiniz değil, benim dediğim olacak dese kredibilitesi daha da artar... İlk şamarı seçim öncesi attı bu kam emicilere seçime rağmen artışa giderek, bu da ikincisi olur...
    📌Prof. Dr. Selva Demiralp'ten (
    @SelvaDemiralp
    ) çarpıcı 'acı reçete' uyarısı

🗣️"Bu politikaların başarılı olabilmesi için atılan adımların gerekliliğine toplumun ikna olması ne kadar önemliyse, acı reçetenin maliyetinin topluma nasıl pay edileceği de bir o kadar önemli. Aksi takdirde reçetenin ağırlığı altında ezilenlerin haklı isyanı, vaktinden önce ilacın kullanımına son verilmesi ile sonuçlanabilir. Bu durumda, o zamana kadar ödenen bedel de boşa gider."

https://dunya.com/ekonomi/prof-dr-se...-haberi-757345
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 349/1005 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •