Sayfa 353/1005 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    RUSEN || Press
    @RusenPress
    ·
    1 sa
    Suriye devrimi liderlerinden Cevlani:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözü üstüne söz söylemeyiz. O ne derse kabülümüzdür. Türkiye, bizim en zor zamanlarımızda yanımızda olmuştur. Suriye’nin inşaasında öncelik Türkiye’dedir.â€
    Başka para verecek ülke mi var. Oranın inşaası bizi aşar çok büyük para lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    RUSEN || Press
    @RusenPress
    ·
    1 sa

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözü üstüne söz söylemeyiz. O ne derse kabülümüzdür. Türkiye, bizim en zor zamanlarımızda yanımızda olmuştur. Suriye’nin inşaasında öncelik Türkiye’dedir.â€

Dr. Barış Esen
    @barisesen
    ·
    13d
    Rusya Devlet Başkanı Putin: Suriye'deki mevcut durumdan en çok yararlanan İsrail oldu..

bu elamana bu doğru mu diye sorsunlar ne diyecek bakalım.
    haritada putini doğruluyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. Pala taktik değiştirmiş alıyor gibi yapıyorken Hart diye geçiriyor

4.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    RUSEN || Press
    @RusenPress
    ·
    1 sa

Ben Kuzeydeki savaşında 2025 yılında sona ereceğine inanıyorum iki taraf için de yeterince yıpratıcı oldu.Kuzeyde ve güneyde e iki tane bitik ülkenin ortasındayız çok büyük fırsatlar bekliyor bence

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dr. Barış Esen
    @barisesen
    ·
    13d
    Rusya Devlet Başkanı Putin: Suriye'deki mevcut durumdan en çok yararlanan İsrail oldu..

bu elamana bu doğru mu diye sorsunlar ne diyecek bakalım.
    haritada putini doğruluyor
    Trump büyük adammış daha koltuğa oturmadan dünyayı tir tir titretti. Koltuğa oturunca şehadet getirecek durumda dünya

6.  Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Ben Kuzeydeki savaşında 2025 yılında sona ereceğine inanıyorum iki taraf için de yeterince yıpratıcı oldu.Kuzeyde ve güneyde e iki tane bitik ülkenin ortasındayız çok büyük fırsatlar bekliyor bence
    Ukrayna için fırsat olur ama aşağıdakinde para yok çok büyük para lazım yatırım lazım. Paranın olmadığı ülkeye kimse yatırım yapmaz. Afganistan Irak da gördük ayağa mi kalktı

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ukrayna için fırsat olur ama aşağıdakinde para yok çok büyük para lazım yatırım lazım. Paranın olmadığı ülkeye kimse yatırım yapmaz. Afganistan Irak da gördük ayağa mi kalktı
    Afganistan gibi olmaz petrol zengini soydaşları bi fon oluşturur bence ,huzurlu bir Suriye onlarında işine gelir çünkü petrolü güvenli bir şekilde avrupaya iletecekler güzergah üzerinde önemli Suriye

8. devletimiz bizi bu konudada avrupanın altında ezdirmediği için şükürler olsun...

oda bişeymi bizim nişantaşında kruvasan 6 euro...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 353/1005 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •