Originally Posted by bahriyeli Gelmesi gereken yerlerden tepki geldi de .. bakalım ...1.15 saat uzun bir süre üstad banka grafiklerine bak. bahalımıyız ucuz mu.. grafik anlamda karar ver orta vade ;) fk mış efem pd miş... bunlar bist cumhuriyetinde bulunmayan daha doğrusu aranmayan şeyler
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Originally Posted by EMLAK üstad banka grafiklerine bak. bahalımıyız ucuz mu.. grafik anlamda karar ver orta vade ;) fk mış efem pd miş... bunlar bist cumhuriyetinde bulunmayan daha doğrusu aranmayan şeyler Sen onu boşver de şu grafiğin/analizin sırrı neymiş de bakayum bana faydan olsun sterler dedin herif 3 gündür dinlene dinlene
Originally Posted by bahriyeli Sen onu boşver de şu grafiğin/analizin sırrı neymiş de bakayum bana faydan olsun sterler dedin herif 3 gündür dinlene dinlene sır falan yok teknik yabdım işte. dedim ky i her hafa şaapıyorlar.. bu haftada şeeyetmeden bırakmaz diye şaaptım. bildim tabi...
Originally Posted by EMLAK sır falan yok teknik yabdım işte. dedim ky i her hafa şaapıyorlar.. bu haftada şeeyetmeden bırakmaz diye şaaptım. bildim tabi... Mütevazi olmamak lazım fazla... Pala oradaysa Emlak da burada....
Originally Posted by emregunes Mütevazi olmamak lazım fazla... Pala oradaysa Emlak da burada.... Ayı piyasasında sabah satıp akşam pazarı yerine koydum dese yeterli Sırmış
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Ayı piyasasında sabah satıp akşam pazarı yerine koydum dese yeterli Sırmış Demek ki var bir incelik.. Zaten gizemli kalan 2 konu var dünyada.. 1..Kolanın formülü 2. Emlak ın teknik analiz yorum/öngörüsü
Originally Posted by EMLAK sır falan yok teknik yabdım işte. dedim ky i her hafa şaapıyorlar.. bu haftada şeeyetmeden bırakmaz diye şaaptım. bildim tabi... vardır vardır sırrıda herkese söylenmez farkındayım helal olsun
Forum Rules
Yer İmleri