Sayfa 350/558 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 4464 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,107
    artık beni bunaltmaya başladı... bu kadar baskı gerçekten problem. başka şirkette olsa böyle bir satışta en azından 2 tavan çekerdi... bu yatırımlar bu beklentiler hepsi birden heba olup gidiyor... ya da bu beklentilerin heba olup gitmesi için her şey yapılıyor... dikkat ederseniz yönetim ve ailelere her türlü hakaretin yapıldığı sosyal medya hesaplarına ( ki müdahale etmemeleri benin işkillendiriyor) bakarsanız her türlü yalan ve karalama kullanılıyor...

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    harç bitti pardon beklenti bitti... iyi de beklenti zamanında da ALSİMde olduğu gibi vazgeçerler korkusu vardı...
    sizce şirketin paraları kör kuyuya mı gitmekte
    Tübekâr abiii..
    Üzerimize mi oynuyorlar?
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Arsa NERDE ? Üniversal Wind Enerji ye satıldı !..
    para NERDE ? Universal Wind enerjide !..
    Arsa Nerde ? para Nerde ? Sazan Sarmalı mı bu ?

Alarkı da dolandırdılar mı acaba?

Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Güzel güzel. Bence hiç enseyi karartmayalım. Artarsa alamayız. Almak için fırsat veriyorlar. Ben kendi adıma memnunum. Sadece biraz daha buralarda tutsunlar..
    2018 sonbaharındaki baskıyı uyguluyorlar.
    Canımız sağolsun.

Not: Mezara kadar tübekâr abem, pazara kadar ben alarkta ortağız?

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    artık beni bunaltmaya başladı... bu kadar baskı gerçekten problem. başka şirkette olsa böyle bir satışta en azından 2 tavan çekerdi... bu yatırımlar bu beklentiler hepsi birden heba olup gidiyor... ya da bu beklentilerin heba olup gitmesi için her şey yapılıyor... dikkat ederseniz yönetim ve ailelere her türlü hakaretin yapıldığı sosyal medya hesaplarına ( ki müdahale etmemeleri benin işkillendiriyor) bakarsanız her türlü yalan ve karalama kullanılıyor...
    Tübekâr abem; siz bebek yeğenime göre hesap yapıp yatırım yapmıştınız.

***Elektrik üretim ve dağıtım kısmı rüştünü ispatlamış durumda.
    Deniz üstü RES ihalesi şubatta olsa gerek, bakalım orada ne yaparlar?

*** Otel kısmı kendi halinde. Yeni Otel inşaatı 2025 te biter inşallah. Okyanusta bir Otel alacaklardır. O da uykuda mı ne?

*** Alcar kendi halinde üretimini sürdürmekte. Güneş panelleri de üretiyor gibi.

*** İnşaat kısmı kendi seralarımızı yapmakta.

*** Uçak işinden ses yok.

**** Enerji depolamadan da ses yok.

*** Tarım
    a-Gübre ; imalat yapıyor
    b- Tohum: Yeni çeşitler peşinde
    c- Meyve kurutma: Yeni kapasiteler peşindeler.
    d- Sera: Üretip satıyorlar. Yeni inşaatlarda her geçen gün gelişiyor.

Bütün bunlardan eğer sera kısmı kâr getiriyorsa problem yok gibi.
    Onu da ben İstanbuldayım anlayamam, siz yakınsınız, tepeye çıkıp bir bakarsınız, Sandıklı dolaylarında tırlarda bir hareket var mı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,107
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Tübekâr abem; siz bebek yeğenime göre hesap yapıp yatırım yapmıştınız.

***Elektrik üretim ve dağıtım kısmı rüştünü ispatlamış durumda.
    Deniz üstü RES ihalesi şubatta olsa gerek, bakalım orada ne yaparlar?

*** Otel kısmı kendi halinde. Yeni Otel inşaatı 2025 te biter inşallah. Okyanusta bir Otel alacaklardır. O da uykuda mı ne?

*** Alcar kendi halinde üretimini sürdürmekte. Güneş panelleri de üretiyor gibi.

*** İnşaat kısmı kendi seralarımızı yapmakta.

*** Uçak işinden ses yok.

**** Enerji depolamadan da ses yok.

*** Tarım
    a-Gübre ; imalat yapıyor
    b- Tohum: Yeni çeşitler peşinde
    c- Meyve kurutma: Yeni kapasiteler peşindeler.
    d- Sera: Üretip satıyorlar. Yeni inşaatlarda her geçen gün gelişiyor.

Bütün bunlardan eğer sera kısmı kâr getiriyorsa problem yok gibi.
    Onu da ben İstanbuldayım anlayamam, siz yakınsınız, tepeye çıkıp bir bakarsınız, Sandıklı dolaylarında tırlarda bir hareket var mı?
    Enerji depolamada ( ki bazılarının bu işle ilgili duyumları var yavaş ama kaliteli ilerleme sözkonusu- da diğer uçak işinde de yavaştan gitmeleri olumsuz bir durum değil... geçenlerde bir mesajda durum daha net görünüyordu... karayip oteli ise galiba yattı. aman yatsın bu dönemde bu para kıtlığında bodrumu tamamlayıp işletmeye açmaları yeterli...
    serada son zamanlarda bizim pazara domates gelmiyor. galiba benim gibi birinin kontrolünden kaçmak için biraz uzak pazarlara gönderiyorlar seçim altlarını... serada uzun dönemde de kısa dönemde de bir problem yok inşaAllah...
    ALCEN her hal ve karda ALARK gibi bir şirketi kendi başına minimum 10 dolar yapmaya yeter...ama pasta biraz daha büyüdükçe galiba 2018 baskısından daha büyük bir baskı yiyeceğiz...

evet bebeğe göre hesap yapsam da ( onunki her ay muntazam fiyata bakmadan alınıyor ve zararda hesabı, aslında ALARKO holding genel kuruldan sonra reklam yüzü yapıp onun hesabına bir kaç bin lot yatırır eşşek değiller ya... şu Genel kurul güzel bir tarihte olsa da katılımda maraza çıkartsak - sahi katılım ile ilgili bir kısıtlama yapamazlar sanırım beyefendi katılır denetler babası onun yerine oy kullanır ) bugünlerde para çok pahalı. eskilerin tabiriyle alacakla borç ödenmiyor. piyasada 35.000 dolar alacağım var 35 doları bile gelmiyor 4000 euro borcumu ALARK satarak kapatmak zorunda kalabilirim... bir de şu benim kirazlık satılsaydı da onları da dönüştürsem iyi olacaktı ama satılmadı ben de nazlı satıcı olarak devam ediyorum. budama dönemi geldiğinde satlık deel der geçerim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,445
    Yönetim bu kadar para ile geri alım yapsa ALARK 1 ay tavan gider . Satan patron demek ki yönetim müdür vs sus pus oturuyor. Bedava kağıt ortada dururken Piyasadaki geri zekalılarda pd/dd 18 olan kağıtları tavsiye ediyor. Allah herkese akıl fikir versin . Bizim bu bedavayı almaktan başka çaremiz yok. Bizim de kiraz tarlamız olaydı kirazları satar Alark alırdık.

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,107
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Yönetim bu kadar para ile geri alım yapsa ALARK 1 ay tavan gider . Satan patron demek ki yönetim müdür vs sus pus oturuyor. Bedava kağıt ortada dururken Piyasadaki geri zekalılarda pd/dd 18 olan kağıtları tavsiye ediyor. Allah herkese akıl fikir versin . Bizim bu bedavayı almaktan başka çaremiz yok. Bizim de kiraz tarlamız olaydı kirazları satar Alark alırdık.

kirazlar dalda kalıyor sürekli... bu sene kiraz pekmezi ve şurubu yaptım ki son zamanların ağır griplerini şıp diye kesiyor...
    kirazları değil tarlayı satlığa çıkardık. milletin dağ başında metrekaresine 500-1000 lira istediği yerler yerine imara 100 metre kala 350 lira veren varsa alsın dedik kimse almadı...
    benim fesatlığım artık alma devrini kapatmış olmam... emekli maaşlarnın bu haliyle ancak geçime cüret edebiliyoruz... alacak param olsa davul zurna çalardım herhalde ...

2018 baskısında bazı aylarda 2000 lota kadar çıkmış alımlarım... onu düşününce çalışsaydım bile bu fiyatlardan 100 000 lot biriktirmek hayal zaten.

Tübekâr abi;
    Bak senin kirazlara gübre üretmiş Alarko...

Hemlekwtte hektaşiler oldu, gübreciler oldu...

Niye alarkîler olmuyor..?
    Neticede alark da gübre işine girdi be yaaa...!

https://www.linkedin.com/posts/palmi...member_android

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Tübekâr abi;
    Bak senin kirazlara gübre üretmiş Alarko...

Hemlekwtte hektaşiler oldu, gübreciler oldu...

Niye alarkîler olmuyor..?
    Neticede alark da gübre işine girdi be yaaa...!

https://www.linkedin.com/posts/palmi...member_android
    Bu kadar rezillik olurken, neden geri alım yapılmıyor sizce? Patronların oyunu olduğu çok açık, eğer kendileri gizlice alıp satıyorlarsa, kursaklarından geçmesin diyorum. Beddua serbest değil mi?
    Net 1.7 milyar TL nakit bu devirde, hisse 2 sene önceki fiyatında...daha ne söylenir?

Sayfa 350/558 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •