sn value
geri alýmý zaten var...
ALARK bir þekilde altýn madeni buldum diye açýklama yapsa o maden zehirli diye kimse almayacak. her ne kadar cip yapmak gibi þeyler güzel görünse de bir þekilde problem oluþturabilir. kolaylýkla yapýlsa idi çin ve tayvan taraflarýndan oluþacak zararlarda geçen yýlki gibi araç satýþlarýný düþürmek yerine çip yapar ve geçerlerdi. yeni teknolojilerde saðlam bir ortak olmadan yapým iþi çok zor ( batarya üretiminde saðlam gidiyorlar. tarýmda hakeza uçak için henüz bilmiyorum ama turizmde kendi markalarý var. ALARKO enerjide yaþ tahtaya bastý-DGÇS ve Karakuz-. Alatonlar saðlýkta yaþ sabuna basýp kaydýlar. þirket bu saatten sonra macera aramaz)
dün mercedeste çalýþan bir Türk ile konuþtum. elektrikli araçlarý sordum, elektrikli araçlarda henüz bilinmeyen hastalýklar var dolayýsý ile büyümeleri zor diye bir ifade kullandý. yatýrýmlar biraz emek ister. Arçelikin kapasitesi yeterli olabilir ama sanýrým yeni bir alan çok fazla problem doðurabilir ve Alarka fazla gelebilir.

. her ne kadar cip yapmak gibi þeyler güzel görünse de bir þekilde problem oluþturabilir. kolaylýkla yapýlsa idi çin ve tayvan taraflarýndan oluþacak zararlarda geçen yýlki gibi araç satýþlarýný düþürmek yerine çip yapar ve geçerlerdi. yeni teknolojilerde saðlam bir ortak olmadan yapým iþi çok zor ( batarya üretiminde saðlam gidiyorlar. tarýmda hakeza uçak için henüz bilmiyorum ama turizmde kendi markalarý var. ALARKO enerjide yaþ tahtaya bastý-DGÇS ve Karakuz-. Alatonlar saðlýkta yaþ sabuna basýp kaydýlar. þirket bu saatten sonra macera aramaz)
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri