Sayfa 477/639 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Alim yapan arkadaş günlerdir güzel bir taktik uyguluyor... Hissettirmeden... Acaba su anki uzlaşma ile alış satış rakamını paylaşacak arkadaş var mi ? Seans sonundaki tablo ile karşılaştıralım....

2. Her 3 aylık bilanço öncesi ufak bir yükseliş ve akabinde yeni mağdur yaratma hareketi yine sanki..

Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Her 3 aylık bilanço öncesi ufak bir yükseliş ve akabinde yeni mağdur yaratma hareketi yine sanki..

Kusura bakmayın ama çok dengesiz ve tutarsız yazıyorsunuz..
    Aynı gün içinde birbiri ile karşıt yazılar..
    Saatlik psikoloji ile yazılar..

4. Pasta varmı ?

5.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Alim yapan arkadaş günlerdir güzel bir taktik uyguluyor... Hissettirmeden... Acaba su anki uzlaşma ile alış satış rakamını paylaşacak arkadaş var mi ? Seans sonundaki tablo ile karşılaştıralım....
    Ne dandik şirketler ne büyük zararlara rağmen borsanın yükselişine takıldı primlendi bu adi akpaz batacak olsan bile bu ortamda yükselişi bize çok gördü...

6.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Ne dandik şirketler ne büyük zararlara rağmen borsanın yükselişine takıldı primlendi bu adi akpaz batacak olsan bile bu ortamda yükselişi bize çok gördü...
    Umit kardeş sabırla bekledik beklemeye de devam ediyoruz takviye etmeye de bakalım su proje bir aciklasin nedir ne değildir... Son günlerde alim yapan kişi kademe kaldırmadan ne kadar varsa satışta sadece onu alıyor .. Vardır bir bildiği.... Bu arada garanti satışları bitti (bir arkadaşa 400 bin aldirmistim sattı ve bugün bitti) ...

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Umit kardeş sabırla bekledik beklemeye de devam ediyoruz takviye etmeye de bakalım su proje bir aciklasin nedir ne değildir... Son günlerde alim yapan kişi kademe kaldırmadan ne kadar varsa satışta sadece onu alıyor .. Vardır bir bildiği.... Bu arada garanti satışları bitti (bir arkadaşa 400 bin aldirmistim sattı ve bugün bitti) ...
    Murat Hocam beklemekten kuruduk. Nasibimizde şu ana kadar akpazda kazanmak yokmuş ama inşallah birgün olacak...

Sayfa 477/639 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •