Sayfa 94/167 İlkİlk ... 44849293949596104144 ... SonSon
Arama sonucu : 1335 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. fed gecesinden beri 4 gündür süren aşağı harekette ilk anlamlı tepki bugün kapanışta geldi, son 20 dakkaya kadar beklettiler.. kısa ortalamalar oldukça yukarıda kaldı, hafif yukarı tepmesi sürpriz değil, 30-endeks 0.4 artı kapattı, vadeli makası açtı 40-50 puandan 70-80 puana kadar açtı makası.. full hisse portföyü devam, ama kapanışta longları kapattım, stress yaptı zararda beklemek, yarın sakin kafayla bakarız açılışa

artık tcmb kararı bekliycez

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    bofa robotu bıyıklı yabancıdır. noel le filan işi olmaz..her türlü öpmeye çalışıyor, netekim bugün de mesaide
    bazı noellerde bi gün tatil yapmıştı diye kalmış aklımda, eskidendi herhald

3.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Suriye ile deniz yetki anlaşması imzalanacakmış....
    türkiye-libya deniz anlaşması yunanlıları çıldırtmıştı, suriye'yle de illa ki yapılacak, hele bi düzen otursun bi kaç ay görelim neler olacak, zira her tür provokasyona açık durum şu an, bir sürü silahlı grup başına buyruk işler yapabilir, eski baas artıkları boş durmayacaktır.. ne olursa olsun ben düzen oturacaktır diye tahmin ediyorum, zira ahmet el-şara'nın mentoru çok becerikli, herşeye hakim bir istihbaratçı

türk büyükelçiliği açıldı, batılılar da yavaş yavaş büyükelçilikleri açmaya hazırlanıyor.. düzen otruduktan sonra türkiye ile deniz yetki anlaşması yapılacaktır, orda bi sıkıntı yok, esas bomba suriye kktc ile deniz yetki anlaşması imzalarsa ne olacak ??

4. %30 artış geldi. mb kararı öncesi piyasalar için güzel bir sürpriz oldu. artık mb nin bahanesi de kalmadı, en az 250 bps indirim gelmeli artık, hiç bir bahane kalmadı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. asgari ücret %30 artış açıklanmış, vadeli çok sevdi bu ücreti- faiz indirimi kesinleşti diye 100+ puan koydu üstüne.. ben kapattım ya longları, rallinin önünü açmış oldum

bugün taşıma işi biraz yavaşlamış 37.600 taşıma var, nette 4 bin kapama olmuş iki vade toplamında.. aralık vade 420 bin- şubat vade 242 bin aps var, bu 4 günlük fed düşüşü aşağı yönlü bir çentik olarak kalackmış gibi, teknik görünüm pozitif, faiz indirimi geliyor, suriye ganimetleri yavaş yavaş fiyatlanacak- deniz yetki anlaşması, altyapı yatırımları vs

apo işi n'oldu bu arada ?? niye gitmedi dem partililer hala imralıya ?? apo çağrı yapar, pkk silah bıraktığını açıklar, ypg de ağır silahları türk ordusuna teslim eder kendileri de gider suriye ordusuna erat yazılır

6. Ne guzel almis vadeliyi aksam aksam
    Umarim bu alima sabahda devam eder ve mb karari oncesi yada sonrasi 10.860-10.940 araligina getirir
    860-940 arasinda short acarim
    10.940 uzerinde saatlik kapanis yaparsa o zaman shortlar stop
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

fed gecesinden beri 4 gündür süren aşağı harekette ilk anlamlı tepki bugün kapanışta geldi, son 20 dakkaya kadar beklettiler.. kısa ortalamalar oldukça yukarıda kaldı, hafif yukarı tepmesi sürpriz değil, 30-endeks 0.4 artı kapattı, vadeli makası açtı 40-50 puandan 70-80 puana kadar açtı makası.. full hisse portföyü devam, ama kapanışta longları kapattım, stress yaptı zararda beklemek, yarın sakin kafayla bakarız açılışa

artık tcmb kararı bekliycez
    güzel grafik sn Ozan elinize sağlık .. 4 günlük tüm 15dk barları kapsıyor ..son 15 dklık bar en uzun bar olarak rekor kırmış .kısa vade alçalan trende kafa tutmuş .. ..ytd.. .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8. 2002-2003 döneminden beri asgari ücret dolar bazında 5 kat artmış, sanayici-işveren nezdinde işgücü maliyetinin önemli bir ağırlığı olmuş olsaydı şimdiye kadar bütün işletmelerin batmış olması gerekirdi

bu arada son 22 yıldaki kümülatif abd enflasyonu %74, bunu iskonto etmek gerekir reel usd bazlı artışı görmek için

.
    Son düzenleme : Ozan Erol; 24-12-2024 saat: 22:46.

Sayfa 94/167 İlkİlk ... 44849293949596104144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •