Sayfa 2085/2208 İlkİlk ... 1085158519852035207520832084208520862087209521352185 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 16,673 - 16,680 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

Aywaaa...!
    O işler tamam....
    10 yıl sonra seninle golan/culan / جولان tepelerinde kahve içeriz inşallah...... be yaa..!

2. Dr. Taylan Yıldız
    @taylanyildiz
    ·
    4s
    Allah'a şükür kronik sağlık sorunları olmayan 3 kişilik bir aileyiz. Özel sağlık sigortası teklifleri yıllık 250 bin ile 500 bin TL arasında değişiyor.

Şaka mı bu?
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaa...!
    O işler tamam....
    10 yıl sonra seninle golan/culan / جولان tepelerinde kahve içeriz inşallah...... be yaa..!
    10 sene sürmez be ya...10 sene kim öle kim kala...5 sene bile sürmez. Mescid-i Aksa'da namaz kılacağız...

Heyy gidinin heyyy...
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,936
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    10 sene sürmez be ya...10 sene kim öle kim kala...5 sene bile sürmez. Mescid-i Aksa'da namaz kılacağız...

Heyy gidinin heyyy...
    bizim namazımızı kıldırmayın da... Ama dersen ki "ben Mehdi aleyhisselamın ordusuna nefer olacağım" o zaman olabilitesi vardır belki. bak orda da sayı pek az olacağı için kim girer bilmem

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    bizim namazımızı kıldırmayın da...
    Abi onu istesek de başaramayız. Dış dinamik izin vermez. Dış dinamiğin TSK'ya, TSK'nın Kürtlere ihtiyacı var. Trump, ''Savaşçı Kürtler'' diyerek açıkça söyledi, Putin de aynı şeyi söylemeye çalıştı, üstü kapalı ''pydye vurmayın'' demek istedi.
    Tehlike doğudan gelecek. Kızıl Ejder öyle bir silahlanıyor ki, uçak gemisi, büyük askeri gemilerinin sayısı 17'ye ulamış durumda, belki de bu yıl askeri harcamaları ABD'yi geçecek.
    Öyle bir saldıracak ki, kutsal kitaplarda bu saldırı, yecüc-mecüc hikayesiyle anlatılır.
    Buna karşı, dünyada daha önce görülmemiş entegrasyonlar oluşturuldu.
    Mesela Türk ve Azeri silahlı kuvvetlerinin tamamen entegre olması. Artık iki Silahlı Kuvvetler yok, tamamen entegre tek bir Silahlı Kuvvet var. Buna Pakistan Hava Kuvvetlerinin entegrasyonu, bu entegrasyon bitti. Pakistan Hava Kuvvetleri güçlüdür. Kara ve Deniz Kuvvetlerinde entegrasyon tam gaz devam ediyor, deniz kuvvetlerine bizim milgemler teslim edildi, deniz kuvvetlerinde entegrasyon bitme aşamasında.
    Özbekistan ve Kırgızistan'da da entegrasyon çalışmaları devam ediyor.
    Tüm bu hazırlıklara rağmen, ABD savunmasını; Girit, Batı Trakya ve Bulgaristan hattında kurdu.
    Radar, Malatya Kürecik'de.
    Nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuza siz karar veriniz.
    Son 20 senedir, içinden çıkılmaz gibi görünen sorunlarla karşılaştığımızda, sürekli olarak bu sorunların bizim lehimize çözülmesinin temel nedeni işte budur.
    Mesela asgari ücret 22 binin az üzerinde açıklandı. Geçmişte Karaoğlan vardı, böyle bir durumda halkın dar gelirli, geniş kesimleri ''Kurtar bizi Ecevit'' sloganıyla, Chp'ye oy vermeye koşarlardı. Chp hiçbir şey yapmazdı.
    Şimdi Tayyip Ağam var, hıyarın biri asgari ücret açıklıyor, herkeş Tayyip Ağama bakıyor.
    Tayyip Ağam yapar bir güzellik. Kimbilir belki bu sefer biraz daha fazla yapar.
    Son beş yıldır açıklanan enflasyon ve büyüme rakamları hep yalan.
    @erefefik

6. Elon Musk

@elonmusk
    ·
    3s
    Japan’s population is now dropping by almost a million people per year.
    Çünkü, nükleer saldırıya uğrayan tek ülkedir. Nükleer saldırı korkusunu, nükleer saldırıya uğramayan, uğrayan kadar bilmez. Japonya'yı bu duruma ülke yöneticileri soktu. Çünkü, nükleer saldırıya uğramaktan korkuyorlar.
    Dünyada korkması gereken en öncelikli ülke, Türkiye'dir.
    Sebebi radar.
    @erefefik

7. Recep Tayyip Erdoğan
    @RTErdogan
    ·
    11s
    2025 yılında asgari ücret, %30 artışla net 22.104 TL olarak uygulanacaktır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.
    Tayyip Ağam ilk defa kıyak yapmıyor. Artık veda ediyor.
    @erefefik

8. Turan Kışlakçı
    @turankislakci
    Hayatının büyük bir kısmını feminist harekete savunmaya adayan İngiliz yazar Petronella Wyatt, bir makale kaleme alarak pişmanlığını şu sözlerle dile getirdi:

“Bekarım, çocuğum yok ve yalnızım. Feminist hareket beni hayal kırıklığına uğrattı, benimle birlikte bütün bir nesli de.”

Yazar makalesinde şunları ekledi:
    “Her pazartesi Londra’daki bir restoranda, pencereden yakın bir masada oturup hayatlarımızı tartıştığımız bir grup arkadaşla buluşuyorum. Hepimizin ortak noktası çok; ellili yaşlarımızın ortasındayız, iyi eğitim almış çalışan kadınlarız. Ama hayatlarımızda bir boşluk var. Hepimiz bekarız ve çocuğumuz yok.”

“Yakın arkadaşlarım gibi ben de giderek artan bir şekilde feminist hareketin bizim neslimizi hayal kırıklığına uğrattığını hissediyorum. Bazen, arkadaşlarım gibi, Batı’nın feminist felsefeyi geride bıraktığını ve onun artık zararlı hale geldiğini düşünüyorum. Peki, bu dünyada nasıl olur da biz kadınlar böyle bir durumda kalırız? Elli yaşlarımızın ortasına geldiğimizde kendimizi yalnız buluyoruz. Biliyor musunuz, Britanya’daki ellili yaşlarındaki kadınlardan her on kişiden biri hiç evlenmedi ve yalnız yaşıyor. Bu acı verici ve sağlıksız bir durum.”

55 yaşındaki arkadaşı Sally, yazarla şu görüşlerini paylaştı:
    “Bir kadın olarak hep istenmeyen biri olduğumu hissettim çünkü feminist hareket bize geleneksel kadının erkeklerin bizi kontrol altında tutmak için uydurduğu bir klişe olduğunu öğretti. Bu yüzden erkeklere karşı bir düşmanlık geliştirdim ve onları kendimden uzaklaştırdım. Şimdi bunun bedelini ödüyorum. Açıkça söylüyorum: Bu kültürü yeniden gözden geçirmenin ve geleneksel kültüre dönmenin zamanı geldi. Belki benim ve arkadaşlarım için artık çok geç, ama feminist hareketin gelecek nesillerin hayatını da mahvetmesine izin vermemeliyiz.”
    Niye geç olsun be ya...At gibi gızsın işte...

@erefefik

Sayfa 2085/2208 İlkİlk ... 1085158519852035207520832084208520862087209521352185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •