Sayfa 118/302 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 2416 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    Hocam planım öyle ama stop-loss ile de satabilirim, %10 aşağıdan gibi, tam karar veremedim
    Senin yerine olsaydım ben ne yapardım söyleyeyim:

2 Ocak'ta TSİ 17:30'da Nasdaq açılır açılmaz elimdeki tüm PLTR'leri satıp çıkardım. Nedenini sorma, açıklarsam sana absürt gelir. Ondan sonra da bir daha bu hisse ile asla muhatap olmazdım. Unutma, kararı sen kendin vereceksin ve işler ters gittiğinde kendinden başkasını suçlamayacaksın.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Farkındayım, çok zor bir durum bu çünkü aşırı volatil bir hisse söz konusu. Bu tür hisselerde stoploss %10 dan aşağı olmaz zaten. Kağıt gün içi %15 lik bir marjı rahatlıkla çekebiliyor. Grafiğe bakıp olası destek noktalarını bulmak ve onun %2 altına stop koymak da diğer seçenek. Ama whipsaw'a yani silkelenmeye maruz kalma riskin büyük.
    Hocam üzülmem silkelerlerse. Zaten ömrümün sonuna kadar böyle bir şey başıma bir daha gelmez. Destek altına kurmak benim işime gelir ama hiç takip etmiyorum onları. Bakıp ona göre yaparım artık buradan da yazarım saçma bir şey yapmayım

3. Yarın muhtemelen coşkulu bir açılış olıcak faiz indirimi artik çok netleşti , hem yarın hem de perşembe güzel bir total yükseliş olması muhtemel bist'de , yarin sabahtan mal toplamak farz oldu , hisse tavsiyeleri olan varsa dinlemeye acigim , ilk olarak bankalara baktim sanki içlerinde en geride kalan ykb gibi duruyor

4.  Alıntı Originally Posted by Barkley Yazıyı Oku
    Yarın muhtemelen coşkulu bir açılış olıcak faiz indirimi artik çok netleşti , hem yarın hem de perşembe güzel bir total yükseliş olması muhtemel bist'de , yarin sabahtan mal toplamak farz oldu , hisse tavsiyeleri olan varsa dinlemeye acigim , ilk olarak bankalara baktim sanki içlerinde en geride kalan ykb gibi duruyor
    Barclay bana da öyle geliyor, faiz indirimi için zemin hazırlandı artık. Emekli maaşlarına yapılacak %20-25 lik bir zam da kekin üstündeki krema olur. Benim aldığım kağıda mı girecen, torpaklar başa.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

5.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Barclay bana da öyle geliyor, faiz indirimi için zemin hazırlandı artık. Emekli maaşlarına yapılacak %20-25 lik bir zam da kekin üstündeki krema olur. Benim aldığım kağıda mı girecen, torpaklar başa.
    Daha ucuza vereceksen senden aliyim 😃

Şaka bi yana baya bi bekledin sen burada , hedefin ne? kaçta good bye?

6.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Şöyle sorayım; döviz kurlarını baskı altında tutmak nasıl mümkün oldu?.....
    Yelpaze hocam, sizin yazı tarzınız ve makro analizleriniz Mahfi Eğilmez hocanın stiline çok benziyor. Belki de siz Mahfi hocanın ta kendisisiniz. Doğru mudur?

7.  Alıntı Originally Posted by Barkley Yazıyı Oku
    Daha ucuza vereceksen senden aliyim 😃

Şaka bi yana baya bi bekledin sen burada , hedefin ne? kaçta good bye?
    Ekimin başında almıştım. Yakında 3 ay dolacak. Normal şartlarda benim vadem zaten bu kadar ama Ocak sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum eğer bir aksilik çıkmazsa.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Tamamlayamazsan geri kalanı sana EFT yaparız
    Teşekkürler.
    Portföyümden umutluyum.
    Patronlarımız bize kazandırmaya pek meraklılarrrr...!

Sayfa 118/302 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •