Sayfa 493/1005 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: Viop LXI

1. faiz düşmesini bekliyorsun ama düşük faiz dolarizasyonu-enflasyonu tetikleyecek, bunu görmüyorsun asgari ücret artışındaki makul seviyeyi fiyatlıyorsun..bunun adı da yok..ne bokem bir tablo var borsada
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. alıcı olmadıktan sonra isterse 15 bin olsun..Yabancı gelmiyor, yerli pahalı buluyor, faizin düşeceğine bankalar dahi inanmıyor..
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yarın ve cuma da faiz indirimni fiyatlayıp yılın son 2 gününü stabil geçirip yılı 10k üzeri kapattırırlar diye düşünüyorum.
    yarın 250 baz puan indirim kesin gibi görünüyor asgari ücret zammı sonrası.

3. Yabancı ne zaman gitti biliyorsunuz bunu, 12-13 sene evvel abd ile esed e karşı aynı görüş ortaya konunca gitmeye başladılar..belki biraz daha önce başlamış olabilir..sen hala yabancı mı bekliyorsun..

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yarın ve cuma da faiz indirimni fiyatlayıp yılın son 2 gününü stabil geçirip yılı 10k üzeri kapattırırlar diye düşünüyorum.
    yarın 250 baz puan indirim kesin gibi görünüyor asgari ücret zammı sonrası.
    Faiz indirimi zaten fiyatlanmıştır.
    Yaşanan %20 çıkış da bundan oldu...
    Bundan sonrası ekstra bir gelişme olmadıkça teknik harekete dönmesi lazım.
    Şu an 9900 üstü kalıcılık ben beklemiyorum..9000 e kadar aşağı bir salınım beklentim de mevcut....

Ev zencisi gibi alıyor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. ben borsada düşüş beklediğim için değil, hakkaten 2025 yılı faiz-dolar-enflasyon dengesini bulma yılı olacak..yetkililerin ben tahmin ettim, bildim, gördüm ile bu iş çözülemez..bunu yaşayıp görecez çünkü bunun içinde herşey var, toplumun psikolojisinden tutun da herşey bu üçlüye müdahale edecek..kimse bunu bilemez..ancak yaşayıp görülecek bir durum..ama borsa kör gibi davranıyor şuan..bekliyoruz ne zaman salağa yatmayı bırakacak..haa bırakmadı mı ipini atarım üstüne deh ulen koş koşabildiğin kadar der kapatırım ekranı, işim de olmaz daha..
    4 yılda 20 kat çıkmış kağıdı bana kimse aldıramaz..istediğin kadar bağır borsanın çoğunluğu böyle..

7. Herkes bir tahmin yapsın şubat sonuna kadar pıst 100 en düşük kaç olur.
    atış serbest.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,729
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Erdoğan: İnşallah 2025 yılı bir önceki seneden daha iyi olacak, biraz daha gayretle daha iyi sonuçlar göreceğiz
    Ha sahi onu devamlı diyen damadıydı,nerede şimdi acep ?

Sayfa 493/1005 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •