Sayfa 503/1005 İlkİlk ... 34034534935015025035045055135536031003 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,017 - 4,024 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gelelim piyasaya 240 dk da 2.76 bölgesi kanal ara destek bu yüzden buralardan yukarı tepki hareketleri mevcut , yalnız 1-2 gün içinde yukarı hareketlerde kalıcı olamazsa günlük ortalamalarda zayıflayacak .Aşağıda 2.70-2.71 2.65-2.60 takip ederim.
    piyasada taze para yok olan parada tl bazlı 10300 yetti oradan satış geldi , yabancı çekme için görüşmeler londra ile oluyor yalnız onlarda neyi satın alıcaz diyorlardır , bu iş faiz iniyor hura gidelim Türkiye piyasasına gibi değil daha somut adımlar görmek istiyorlardır.Madalyonun diğer yüzü ppf da bulunan 32-33 milyar dolar mevcut bu paranın bir bölümü buraya çekilip piyasa yapma derdindeler bunu başaracaklarmı onu zaman gösterecek bunun olması için ocak ayı ile piyasa hazırlığı olması gerek bu fiyatlar ne kadar doğru bu hesaplanacakdır
    23.12.2024 teknik uyarımız üzerine dün akşam gelen haberle yukarı tepki geldi ha tehlike geçtimi HAYIR.
    arabanın aldığı yakıt önemli cebinde parası yoksa gideceği yer yakıt kadardır.
    bize sürükleyici hikaye ve taze para gerekli
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. 10870 ...haydiii palişkoooom bas aşşaaaa ..basss
    Hayat hoş gerisi boş

3. Basss mertabimin palişkosu bass
    Kuş geliyeahhh
    Hamdım Piştim Yandım

4. u-100 % +4 üzeri palayı teprik edeceğim .. hiç etmedim şimdiye kadar ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5. Adam hem longçu hem de şortcu biçiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olm nasıl antrenman yapıyım, mertabi kuşunu vermez ki
    Yooo öyle düşünme Mert abim eline de verir başka yerine de verir Mert abim bu konuda çok cömerttir.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yooo öyle düşünme Mert abim eline de verir başka yerine de verir Mert abim bu konuda çok cömerttir.
    Ciddi o kadar cömertmi mertabi verecek mi kuşunu, yuppyy ne antraman yaparım üffff ama vermez o kuşunu senden başkasına mimkin değil vermez
    İnanmasan sor
    Hamdım Piştim Yandım

8. borsa çobanın anlamadığı şey şu..borsa bayaa ucuzlamazsa yerliyi sisteme sokamazsın..
    yerli neyin ne olduğunu biliyor artık..bozkurt dayının dediği gibi 2 dolardan alıp 3 dolardan veremezsen sisteme girilir mi..
    faiz düşmeyecekken faizden inip hırsız çobanın eşeğine kimse binmez..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    23.12.2024 teknik uyarımız üzerine dün akşam gelen haberle yukarı tepki geldi ha tehlike geçtimi HAYIR.
    arabanın aldığı yakıt önemli cebinde parası yoksa gideceği yer yakıt kadardır.
    bize sürükleyici hikaye ve taze para gerekli
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 503/1005 İlkİlk ... 34034534935015025035045055135536031003 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •