Endeks epeyce bir süre negatif yatay pozisyonda kaldıktan sonra son saatte özellikle bankalara gelen alımlarla yeşillendi.. Kapanış TE'de yarın satılmak üzere yine alımlar yapmayı planlıyorum.
Endeks epeyce bir süre negatif yatay pozisyonda kaldıktan sonra son saatte özellikle bankalara gelen alımlarla yeşillendi.. Kapanış TE'de yarın satılmak üzere yine alımlar yapmayı planlıyorum.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Kapanış TE'de yine eşit ağırlıklı olarak BIMAS, EREGL, THYAO, TUPRS alımları yaptım sabah satılmak üzere..
Sabah ola hayrola..
Tüm yazdıklarım kişisel/subjektif öngörülerimdir ve kesinlikle kimseye bir yön ya da yatırım tavsiyesi içermez.
Clausewitz
BIMAS harici diğerleri şimdiki fiyatlarına göre iyi yerden satılmış. Asgari ücret zammını en iyi fiyatlayacak olanın BIMAS olduğunu tahmin etmeme ve Teorik Eşleşmede oluşan fiyatın daha iyisini göstereceği oradaki alım talebinin yüksekliğinden belli olmasına rağmen yine de açılış sonrasını beklemeyip TE'de devreden çıkarmak ise günün hatalı olan hareketi idi. En azından açılışta bir 15 dakika BIMAS'ı tutmuş olsa idim günlük ortalama kâr büyük ihtimalle % 2,50 üzeri olurdu.
Nasibimiz bu kadarmış. Ne borsa kapanıyor, ne de gelen ya da kaçacak olan tek fırsatlar bunlar. Hayırlısı olsun.
Clausewitz
Kapanış TE'de bu sefer eşit ağırlıklı olarak 3 hisse (EREGL, THYAO, TUPRS) alımı yaptım, sabah satılmak üzere..
Sabah ola hayrola..
Clausewitz
Clausewitz
Son 3 günlük fiyat hareketini borsadaki hacim desteklemiyor.. Yani bu fiyat hareketine göre hacmin daha yüksek olması gerekli. Ancak yabancıların christmas dönemine denk gelmesi nedeniyle bu durumu çok da anormal bulmuyorum. Özellikle BOFA'nın daha ağırlıkla devreye gireceği ve yabancıların daha fazla işleme başlayacağı yarından itibaren bu hareketin desteklenip desteklenmeyeceğini göreceğiz. TCMB faiz kararı bu konuda önemli bir katalist olacaktır, pozitif ya da negatif anlamda.
Bu başlık altında tüm yazdıklarım kişisel/subjektif öngörülerimdir ve kesinlikle kimseye bir yön ya da yatırım tavsiyesi içermez.
Clausewitz
Kapanış TE'de eşit ağırlıklı olarak EREGL, THYAO, TUPRS alımları yaptım sabah satılmak üzere..
Sabah ola hayrola..
Tüm yazdıklarım kişisel/subjektif öngörülerimdir ve kesinlikle kimseye bir yön ya da yatırım tavsiyesi içermez.
Clausewitz
Yer İmleri