Sayfa 425/456 İlkİlk ... 325375415423424425426427435 ... SonSon
Arama sonucu : 3648 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    O ileride belki anlatırım dediğim anımı anlatmanın tam zamanı...

Sene 2019 sonları... AFYON'u öyle bir yerden yakaladım ki, yeme de yanında yat. Bu grafiği o zaman twitter'da yayınladım. AFYON başlığında da yayınlamıştım ama şimdi bulamadım.

Şimdi bunları neden anlatıyorum? Hani hepsonradan portföy resmi yayınladı da Limoncu da photoshop olabilir dedi ya işte buna benzer bir olay twitter'da benim başıma geldi.

Ne diyordum bu yukarıdaki grafiği twitter'da yayınladıktan sonra bir adam direkt mesaj ile bana ulaştı. O zaman kullanıcı adını falan kaydetmeyi unuttum zaten hesap da eski hesaptı. Gelelim konumuza bu bana gelen şahıs elinde Ziraat Yatırım'ın grafiksel portföy durumunu benle paylaştı. Ben de Ziraat Yatırımı kullanıyorum oradan biliyorum. Adam hesabını bir gösterdi 500 bin liranın üstünde zarar var portföyde çok ama çok yüklü alım yapmış en azından bana göre öyleydi. Düşünün bu miktar hem de 5 sene önce... Bana AFYON hakkında birkaç bişey sordu. Sohbet bitti gitti. Ama benim moralim nasıl bozuldu. Dedim bu adamın bile zararını çıkartmasın diye bu senet yürümez. Sözün sonu; O siyah çemberde dipten yakaladığım senetleri sattım. Daha sonra ne olduğunu grafikte görebilirsiniz. Ben bu adamın beni ziyaret sebebini çok sonraları çözebildim.

Kimseye itibar etmeyin arkadaşlar; Portföy görüntüsüymüş, büyük küçük yatırımcı imiş. Etrafınızdakilerin ben de dahil kimseye para kazandırma sevdalısı olduklarını düşünmüyorum. Bu portföy görüntüsünün yayınlanmasının sebebini ben şöyle okurum. Bu senet artık gitmez... Zaten birileri bunu benim okuduğum gibi okumasını istedikleri için yayınlıyorlar. Bu senetten ümidinizi kesmeniz için. Şimdi ise yazdıklarımdan senetlerinizi alın, satın, almayın, bekleyin gibi yorumlar çıkartmayın. Herkesin aklı başında ve kendi kararlarınızı verebilirsiniz. Bende tek lot yok. Kimsenin kararlarını etkilemek için yazmadım. Şu anda bu başlıkta yaşananların benzerini yaşadığım için anlatmak istedim.

Kızan kızsın küsen de küssün...

Hayırlı geceler herkese
    Kimseye itibar etmemekle ilgili en saygıdeğer yorumu hatırlatayım, BJK Coccinella yazmıştı..
    Benim topladığım mal 600 milyon lot, şirket benim kime ne..
    Yersen..

1 mikrop hariç herkese selamlar saygılar..
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

2. Adese bu kadar ucuz kalmasının sebebi niye yok..gözaltı hisseleri.pandemi sonrası 1e 100 getirisi oldu..Adese yerinde niye saydı..gözaltında olsaydı en az 20 tl olurdu..bu yılki değerleme sonrası bedelsiz potansiyeli 1e 20 olduğunda fiyatı kimler engelleyecek.

3. Tam 20 milyon lota ulaştık. Cinko ve bingooo.... Tombalaya daha var...2.00 altından 10 mio lotu alt kademelere yazarak aldık. 30 yıllık aktif borsaciyim, toplanan kağıtta al kademeye bu kadar mal verildiğine şahit olmadım. Endeks yüzde 20 yapınca birkaç kemik atmak zorunda kaldılar. O yukselisler bile info ve a1in karşılıklı al gülüm ver gülümü ile oldu, ilave para sokulup mal alınmadı. Kağıda tek gerçek parayı bizim grup sokuyor sanırım yarın çok kritik bir gün. Seans kapanışı gözünüz kapta olsun. Bugün irentte sermaye artışı geldi, yarın adese yüzde 100 bedellisi gelebilir. Eğer gerçekten mal toplama ve operasyon hedefi varsa yarın bedelli açıklanır sonra 1.80lere geri çekilir elde mal yokken bedelli tamamlanır o esnada 300-400 milyon lot toplanır. Bakalim ne yapacaklar. Tahta hala sünepe bir emanetcinin elinde, 50 mio lotla oyalaniyor. Orco kodeste. Enver kardeslerin tahtada işlem yaptığına dair duyumlarim var ama teyit edemedik henüz.

Kitlendik ama tahtayı da kitledik. Lotlarin yüzde 2sini ele geçirdik. Kazanamıyoruz ama çakallara da kazandirmayacagiz. 2.40 altındaki her fiyattan mal almaya, davalarımızin sonucunu beklemeye devam.

4.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    Adese bu kadar ucuz kalmasının sebebi niye yok..gözaltı hisseleri.pandemi sonrası 1e 100 getirisi oldu..Adese yerinde niye saydı..gözaltında olsaydı en az 20 tl olurdu..bu yılki değerleme sonrası bedelsiz potansiyeli 1e 20 olduğunda fiyatı kimler engelleyecek.
    50 kere verdim bu sorunun cevabını. Eski yazılarımı okuyunuz. Özetle sebebi bizdeki 20 milyon lot + büyük kylerdeki yaklasik 80 milyon lot. Bizleri dokmedikce kağıdı götürmezler. Biz de tam tersine aldıkça alıyoruz.

5. Değerleme den sonra fiyat bedava olmuş olacak...1e3 kazanç ilk hedeftir.

6. Biz aldık o aldı.su verdi..bunların hepsi araçtır.. herşeyin değeri neyse o değere ulaşır.

7. Toplayınca kime faydası var..birde grup..tam basa bela..grupta birde uyanık vardır herkesin parasını tutar kuyudur parayı vurur geçer.. bu yazılan hoplama toplama hep şirkete kambur olur..2 tl lik kâğıdın bedellisini kimse onaylamaz..ki bunlar temettu verme zorunlulugunuda unutmamak gerekir.

8. Soruların cevabını bilsen bu kazandırmayan kâğıtta ne işin vardı..kazanan kâğıtta olurdun.

Sayfa 425/456 İlkİlk ... 325375415423424425426427435 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •