-
ne diyor galatasaray yönetimi kurtar bizi nolur nolur kurtar bizi polat diyo .floryayı teslim ediyorlar batık bilançolu ege seramikçiye hhauhauhauhauha .vah galata vah ne halde.ege seramiğin halini görmüyorlarmı başka bi şelermi var enteresan kongre üyeleri uykuda hahuhauha
-
hauhauha galatasaray yönetimi floaryayı bizim batık bilançolu ege seramikçi polata vermiş nolurr bizi kurtarrr nolurrr diye.çoda kurtaracak hauhauhauhau ege seramiği izleyin nasıl kurtaracak görürsünüz .ahuhauhauhauh
-
Egser 17 milyon Euro yatırımı bıtti ve devreye alındı. Çevre ülkelerde inşa işlerinin başlaması ile tüm inşaat malzemeleri sektörü iyi bir 2025 yılı geçırebilir. Egser de bundan nasibini alır. Bilançonun zarar olması yatırımdan kaynaklı üretimin düşmesinden kaynaklandığı anlaşılıyor. Boş bir hisse değil.
Son düzenleme : agg; 23-12-2024 saat: 10:55.
Sebep: Yazı hatası
-
Egser 17 milyon Euro yatırımı bıtti ve devreye alındı. Çevre ülkelerde inşa işlerinin başlaması ile tüm inşaat malzemeleri sektörü iyi bir 2025 yılı geçırebilir. Eser de nasibini alır. Bilançonun zarar olması yatırımdan kaynaklı üretimin düşmesinden kaynaklandığı anlaşılıyor. Boş bir hisse değil.
-
Mevcut üretim bantlarının yenilenmesi ve ütryimde kalite arttırımı yatıtımın bittiği haberi yakın zamanda gelmiştir.
-
Son yıllardaki enflasyon çok yüksek seyretti ve seyrediyor. 4 TL civarı olan egser beher hisse bedeli bedava kaldı. Bu para, 4 yıl öncesinin 70 -80 kuruşu. Şirketteki biraz kıpırdanma hisse fiyatını da birkaç katına katlıyacaktır. Pahalı ve iyi kağıtlarda bu potansiyeli göremiyorum ama egser de görüyorum. Maydanoz dan ucuz.
Selamlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri