Sayfa 616/1005 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsssk

Senin kuşu Ayafisfis yakalamış ordan garaoğlanlar bunu tenhada gıstırıp donunu almış diye konuşuluyor kulislerde
    Tam olarak kimse bişii anlatmıyo emme Ayafisfis uykumda oldu heç bişii hatırlamıyorum deye beyanda bulundu
    Mevsimsel olarak ayı formundayım. İki gündür 24 saat uyuyorum. Hiç halim yok. Demir eksikliği var sanırım ilaca başladım. Yoksa gözüm açılmıyor. Para da suyunu çekti. Bedelliyi yatırdık. Mecburen bedelli yapacak oğlan yoksa tiki çarşafa dolaşır.

2. Bozkuş teyzem sen bana savaş mı açtın. Hayırdır yürek mi yedin. Hani seninle borsayı bırakıp petshop sekizshop açacaktık. Emlaga mama ismi sordum o gün bugündür meee diyip durur. Koyun işine mi girin diyi anlamadım.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hafta sonu RTE nin faiz çıkışı ile ilgili ne Şimşekten nede ekonomi kanallarında yorumlama yok bloomberg cinerden kime geçti burada ters konuşan birşey anlatmaya çalışan bulamazsın artık
    sindoooo........endeks çok güzel pirimlenecek bana göre........muhalif olursan seyrederssin.....objektif bak.......

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sindoooo........endeks çok güzel pirimlenecek bana göre........muhalif olursan seyrederssin.....objektif bak.......
    tokatlı kaç yaşındasın sen
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuş teyzem sen bana savaş mı açtın. Hayırdır yürek mi yedin. Hani seninle borsayı bırakıp petshop sekizshop açacaktık. Emlaga mama ismi sordum o gün bugündür meee diyip durur. Koyun işine mi girin diyi anlamadım.
    Benle endekis vobda iddiaya girme, donunu alırım o da yetmezse aklını alırım, sonra meeelersin buralarda
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    PETKM e girim mi ..tüm forumun makus talihini değiştirim mi

spot 18.52
    vadelisi 18.54
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post6955359

Ooovlum ..şindi PETKM tahtasını yapiyom ..konsantrasyonumu bozmaan

10942.00

18.54
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Slipler kırmızı mı
    Forum satılınca erkeklere ayrı kadınlara ayrı reklam çıkıyormuş
    Başkan önceden bakardık, slip dön neyin çıkardışimdi bakmadan bayanlara erkeklerde ğörünce dumur oluyon
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    forum tüyomu veriyor diyorsun şortçu fazla diye
    Ayıp olmasın diye de karartmışlar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 616/1005 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •