Salih abi , formu zenciler basmýþ, dayýyla ugraþýyon![]()
Salih abi , formu zenciler basmýþ, dayýyla ugraþýyon![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Tokatçý,
gördüðüm kadarýyla genç bir arkadaþsýn strateji nedir bilmiyorsun , sepet nedir bilmiyorsun , pozisyon risk eðilimi nedir bilmiyorsun , sizin gibi düþünmeyenleri muhalif görüyorsun bende diyorumki sana gördüðünü söylemeyen dilsiz ÞEYTAN dýr , burada 1 tane hükümetin yanlýþlarýný eleþtirmedin hep kabul ettin þimdi bana muhalif bakarsan diyorsun ya bu soruyu kendine sor bencehisse taþýyacak adam strateji yapmak zorunda , risk hesaplamak zorunda veya sepet yapayým diyecek.Buraya düþüncelerimizi yazýyoruz senin kafa baþka çalýþýyor çünkü alýþmýþýn gördüðünü söylemeyip algý içinde yönetilmeye ,
yine þimdi sana belge ile anlatýcam yine anlamýyacan hadi ben anlatamadým geçen bozkurtta açýkladý ne anlatmak istediðimi yok yine almýyor ,kafan hadi bir defa daha anlatayým ocak agustos ful hisse taþýdým yüklü sonra ppf kaydým 2024 Agustos kchol,tuprs,eregl,thy, aklýma gelen graflarýný aç þuanki fiyatlarý agustos fiyatýben ogunden beri buraya koyacam para ile ppf 2 milyon yazdým ama ana tahtalara ogunun fiyatýnda buna para yönetme diyoruz , strateji, risk daðýtma diyoruz .Þimdi neden girmiyorum ortalýkta son konuþulanlarýn saðlamasý olsun onu görmek gerek acele edilecek bir durum yok inþallah anlamýþýndýr .Bu borsayý yukarý taþýyacak 3 aþaðý 5 yukarý tahtalara belli .
ÝÞYATIRIM gene kendince SHOW yapýyor ...
Fakat
YKY unutmuþ
10934.00
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri