Sayfa 384/500 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. George yine yanlış sulardasın. Bu kağıdın en önemli özelliği ve bence tek beklentisi bedelsiz gerisi bu borsada boş.Senin dediklerin gelişmiş piyasalar ve sığ olmayan kağıtlar için geçerli.
    Bu tahtada patron ( illa şirketin başı olmasına gerek yok) ve spek denen para babaları ile ortak olup tahtada işlem yaparak günlük düşünüyorlar!!

2. Abd ye ihracat %60 larda diye biliyordum. Avrupa %25 geri kalan iç pazar.

Egeen yeni fabrikası, bedelsiz potansiyeli, sanayi şirketi olması, İhracat şirket olması ve düzenli kar edebilen bir şirket olması ve temettü dağıtıyor olmasıyla güzel bir şirket. Çok uzun vadeciler için kaybedilen bir şey yok. Kısa orta-vade için can sıkacağı ve sıktığı kesin.
    Buraya kadar elinde tutan uzun vadeciler bundan sonra tutar mı asıl soru bu.

Şirketin geleceği hakkında doctrine beyin yorumunu merak ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
    2024 yılı Egeen yatırımcısı için koca bir zaman kaybı oldu!Her şey değişti bu hisse sığlığından vazgeçmedi.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Şirketin yeni fabrikası olmuş, üretimi arttırmış, yok eski fabrika arsasıymış... Bunlar tam yeni havuçlar galiba... Konya'nın kaç yıldır bu arsa muhabbeti, konuşuldu durdu. Halen büyük potansiyel denilir durulur. Buna şimdilerde egeenin arazisi ekleniyor.
    Üretim artışına gelince... Yeni pazar bulamadığı takdirde üretim artışı işe yarar mı? Ya mevcut müşteriler talep artırımına gitmişse veya yeni pazarlar bulmuşsa üretim arttışı işe yarar. Onun dışında yeni fabrikanın tek avantajı serbest bölgenin sağladığı avantajlar.
    Yeni pazara dair henüz hiç bilgi sahibi değiliz. Bir yıldır da mevcut müşterilerden biriyle görüşmeler sürmekte...
    Durum buyken sanki herşey dört dörtlük ilerliyormuş gibi algı üretmeye gerek yok. Henüz bilançolara yansımasını dahi görmüyoruz.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
    AnadoluEfes bir bde bu eksikti hıııh tam oldu!

Putin #AEFES hisselerine kayyum atamışsa; Türkiye'yi hasım olarak ilan etmiştir.

Rusya bu konuya siyasi açıklık getirmek zorundadır. Yoksa Türk şirketlerinin varlıkları benzer bir risk altına girecektir.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
    Paranın cıncığına koyacaktık güya bu sene

7.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bu cümle Sn Anatolien'e, Ben PATRON / SPEK elele bizi öpüyor diye yazmıştım.
    Anatolien de beni eleştirmek için yazmış idi ama bir kaç yıl içerisinde o da şimdi
    benimle aynı çizgiye geldi .
    Tamam tamam herkes sizinle aynı çizgiye geldi, herkes yanlış siz doğrusunuz. Her şey ortada ve bu forumda hepimiz kimin ne dediğini ne kadar tutarlı olduğunu gayet net görüyor yıllardır..

8. Uzun zamandır forumda yazmıyordum ama sürekli takip ediyorum sayfayı. 2024 maalesef ekonomik anlamda hayal kırıklığı oldu, ömrümüzden koskoca bir yıl boşuna gitti hatta yanında fazlasını da götürdü. Umarım 2025 geçen yılı fazlasıyla telafi edeceğimiz bir yıl olur. Yine de her şey borsa değil... (fakir avuntusu oldu bu biraz )

Tüm ortaklara sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl dilerim. Saygılar.

Sayfa 384/500 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •