Bizim cironun 97% ihrac ediliyor idi . Trump ýn gelmesi deðerli dolar EGEEN e pozitif yansýyacak . Serbest bölgedeki Yeni Fabrika maliyetleri aþaðý çekmemizi saðlayacak. Yavaþ ve emin adýmlar ile pozitif bir gelecek görüyorum. Euro bölgesine ihraç eden TTRAK sadece kur dan dolayý muazzam fedakarlýk yapacak . Yine de kar eder ama dolarýn da bu çýkýþý ülkenin açýklarýný olaðan üsüt büyütür. Özetle Ülke faiz lobisinin istediði gibi borçlanarak büyümeyi seçtiði için mavi beyaz yakalý asgari ücretli ve emekli için gelecek cehennem gibi görünüyor .
Dolarýn önlenemez çýkýþýný göstermesi açýsýndan Usd/Cnd grafiði aþaðýda .
2025 sonuna doðru Trump ýn alacaðý önlemler ile bu parite 1.52 olursa hiç þaþýrmam .
![]()
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Kar etmeyen tamamen manipülatif kaðýtlardan bahsediyorsun sanýrým. Örnek çok ama 580 Kaðýdýn içerisinde onu bulmak için hangi kritere sarýlacaksýn da kazanacaksýn. Örnek ver mesela hangi büfeci hangi tostçu bizden iyi verileri var ve çýkmýþ olsun ?
Bu þekilde hangi kaðýdý seçmeliymiþiz, takip etmemiz gereken kriterini bulmuþ oluruz !..
Yani demek istiyorum ki belki hepsi zarar etmiþ çýkacak bizde zarar eden kaðýtlarý almalýymýþýz gibi bir saçma sapan sonuca ulaþacaksýn.
Benim kendime düstur edindiðim yol þudur. Halil Buhur hocanýn Buhur25 kaðýtlarýný alanlar daima uzun vadede kazanýrlar. Bu Buhur25 kaðýtlarý ayný zamanda Yaþar Erdinç hocanýn kaðýt seçerken kullandýðý kriterlerdir.
Saygýlar,
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Enflasyonun uðramadýðý tek þirket helal olsun!Yatýrýmcýsýný ezdirmeyen Egeen(!)2024ün özeti
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Tamamen haklýsýnýz. Ama algýcýlar hemen þunu der. Üç sene önce bilmem kaç katý kar etti. Beþ sene önce yüzde 8000 verdi filan. Sanki herkes üç sene beþ sene on sene öncesinden almasý gerekiyormuþ gibi.
Bir somut gerçek varsa o da geçen seneden bu seneye yatýran için tamamen boþu boþuna hammallýk ettirilmesi. KY bir yýldýr bedava hammallýk yaptý.
Enflasyon iþin içine girerse zaten hepten fiyasko ötesi.
Egeen eskiden KY dostuydu. Ýyi de temettü verirdi. Þimdi 580 kaðýttan herhangi bir biri. Beni on sene sonrasý ne olacaðý ilgilendirmiyor ki... On sene sonra kim öle kim kala... Üstelik burasý Türkiye yarýn ne olacaðý belli deðil ...
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Daldan dala atlýyarak bir yere varýlamaz.
Benim 1994 den beri koin dahil günlükçü dostum var ve beklemez hala bugün bile tomus coin sordu uðraþýr durur ve varlýk olarak hala sürünüyor.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bugünkü pastaya bak.
Seans 2 saat sonra kapanacak
En iyi satýcý 100 lot
En iyi alýcý 165 lot
Operatörlerin tamda sevdiði zaman
O zaman belki bugün
Yer Ýmleri