Sayfa 626/643 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636 ... SonSon
Arama sonucu : 5139 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

**şirket bir açıklama yapmadığına/yapamadığına göre, KAYYUM ATAMA, ülkeye yönelik olan bir yaptırım olduğu kesin...bana göre el altından bir haber gönderdiler...şimdi, ülkemizden gelecek adımı bekliyorlardır; yani bu kayyum atama sadece ANADOLU EFES-GURUBUNU ilgilendirmiyor.....istediklerini alırlar (rus tarafı) ise yumuşak geçiş-ifadeler ile kısa bir süre sonra eski haline gelir...

Rusya Federasyonu Cumhurbaşkanı'nın 30 Aralık 2024 tarih ve 1131 sayılı Kararnamesi
    “Taşınır ve taşınmaz mallar, menkul kıymetler, Rus tüzel kişilerinin yetkili (hisse) sermayesindeki paylar ve bunlarla ilgili mülkiyet hakları listesinde değişiklik yapılması hakkında) 25 Nisan 2023 tarih ve 302 sayılı Rusya Federasyonu Cumhurbaşkanı Kararı ile onaylanan geçici yönetim getirildi"

--adı üstünde geçici...

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    Rusya Federasyonu Cumhurbaşkanı'nın 30 Aralık 2024 tarih ve 1131 sayılı Kararnamesi
    “Taşınır ve taşınmaz mallar, menkul kıymetler, Rus tüzel kişilerinin yetkili (hisse) sermayesindeki paylar ve bunlarla ilgili mülkiyet hakları listesinde değişiklik yapılması hakkında) 25 Nisan 2023 tarih ve 302 sayılı Rusya Federasyonu Cumhurbaşkanı Kararı ile onaylanan geçici yönetim getirildi"

--adı üstünde geçici...
    Neye göre kime göre neden yaptılar öyleyse bu işi putin efendi açıklama şart belçikalının mallarına çökmek içinmi*

Birde burada bofa var hep düşüşe ve açığa oynayan kurum onun ardındanda yerliler hemen harekete geçti çaktılar hisseye.

Haber gerçek değil olursa dadın yenmez yok basarlarsa ilave alım 190 TL altında yapar ve yatarım.

Efesi rusyadan kovmazlar diye düşünüyorum.

Bakalım ne açıklama gönderecek şirket

tahminim onlarda karambolde yakalandı olayı çözmeye çalışıyorlar.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Rusya’da daha önce de Danone ve Carlsberg gibi şirketlere geçici yönetim atanmıştı.

https://www.borsaningundemi.com/habe...atandi-1835395
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Kap geldi ortağımla ilgili ve değerlendirme yapılacak denmiş
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by hafiz1864 Yazıyı Oku
    25 Ocak da genel kurul var bedelsiz kokuları gelecek mi bakalim
    Gelecek önemi haberler öncesi bu tıp haberleri hep yaşadık. Rusya da ortağı olan Rus şirkete kayyum atandığı anlaşılıyor. Bu durumda üretim ve satış devam eder. Kayyum atandığına göre, AEFES 'in Rusya da ki ortağı şimdilik Rus hükümeti olarak görünüyor.
    Son düzenleme : agg; 30-12-2024 saat: 23:57.

Bugün, Rusya tarafından, AB InBev ile ortak girişimimizin (JV) Rusya'daki kısmını geçici yönetime devreden bir kararname yayımlanmıştır. Bu durum ortağımız ile birlikte kapsamlı bir şekilde değerlendirilecek, gerekli tüm adımlar atılacaktır.

--Şirketin faaliyeti ve AEFES in şirketteki payı azalmadığına göre, yarın kaybının büyük çoğunluğunu geri alabilir...

Sayfa 626/643 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •