Sayfa 247/268 İlkİlk ... 147197237245246247248249257 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Sayın ortaklar.
    Evet bizde de var ama şu önemli.
    Ülkenin sayılı ve köklü aracı kurumlarından..
    STRATEJİK öneme sahip kurumun tek günde bu kadar yüklü alması..
    Ve akabinde son 2 ayda da bu alımları zamana yayarak sürekli alması..
    Bizim açımızdan çok önemli.
    Bu fonun almasını uzun vade TUT sinyali olarak görmek gerekir.
    En az 100 bin lot malın hepimizde olması da çok iyi.
    Burası zaten Kutmanın toprakları. O, zenginleri sever.

Not: Artık fintables para vermeyenlere fonların hisse oranlarını göstermiyor ama bu aracı kurumun agresif fonu o kadar çok almış ki.. elindeki hisselerde ilk 5 hisse arasına sokmuş glyhoyu kasımda..
    Sayın FİLOZOF16,
    Strateji Portföy fonlarından mı? Streteji, kılçıksız alımlarıyla dikkat çekiyor. Örneğin, alış 100.000 satış sıfır, alış 40.000 satış sıfır gibi.

2. 10 Aralık

3.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Sayın FİLOZOF16,
    Strateji Portföy fonlarından mı? Streteji, kılçıksız alımlarıyla dikkat çekiyor. Örneğin, alış 100.000 satış sıfır, alış 40.000 satış sıfır gibi.

Aynen öyle. Hatta son 3 aylıklarda muhtemelen fona almaya da bu dönemde başladılar..
    Çünkü önceden akd.lerde gözükmüyorlardı.
    Evet son 3 aylık dedik, bu takaslarda da 3 milyon lota çok yaklaşmışlar.
    Bu kuruma inanmayan yatırımcı dostlar, biz çok bekledik biraz da onlar beklesin diyebilirler. Hak da veririz onlara. Çünkü kmpur, polho gibi hisselerde uzun süredir zararda bekliyorlar hisse tutma zorunluluklarından dolayı.

Ama ya ardyz ve atatp gibi hisselerde olduğu gibi hızlı toplayıp hızlı bir hareket yaptırırlarsa Yatırımcılar olarak seviniriz.

4. Üç aylık

5. elam.. Allah herkese kalbinin güzelliklerine göre vermesi dileğiyle.. Bende son yaşanan ve geçmişte yaşanmış bazı olayları hatırlatıp paylaşımıma son vereceğim.
    Son günlerde glyho tahtasında yaşanan işlemler hiç hoş değil ki koskoca alanında dünya lideri olan(en azından patronun öyle lanse ettiği)bir şirketin tahtasında bunlar yaşanmamalı. Yine yıllar önce sayın patronun glyho tahtasında olan herşey benim kontrolümde dediğini kendisine hatırlatmayı küçük yatırımcılar adına bir borç bilirim. Şimdi bir kaç burada yapılan paylaşımlar hakkında görüşlerimi belirtmek isterim.
    Sayın filazof'un glyho'da 100.000 hissesi olanlar bugün dediği gibidir, ki zengin bir kitleyi temsil eder.
    Sayın Sommers'ın daha önce paylaşıp beni zan altında bıraktığı paylaşımından önce benim paylaşımım; oysa ben en son kap haberlerinde sayın patronun yatırımcılara paylaştığı bir durumu paylaşmış olup, benim hiç bir beklenti hayal ürünü bir yorumum dahil olmadığı; Naturelgaz şirketinin 1 ay içerisinde %45 para kazandırdıgı durumdur. Sayın Sommers burada bu paylaşımım yapmayacaktım ama özelden size yazamadım.Buradan sizinle ilgili bu paylaşımım için sizi kırdıysam özür dilerim.
    Bir başka konu; yıllar önce sayın Silici burada bir grubun olduğunu, bu grubun varlığından dolayı belki de bu hisseden ayrıldığını, bugün bende sayın silici gibi bu hisseyeen az sayın KM ve ortakları kadar bu şirkete hakim bir grubun olduğundan neredeyse %100 eminim..o günden bugüne kadar bayağı "karpuzlar kesildi".
    Son olarak yıllar önce sayın aysha'ya Glyho şirketinin varlığının sadece ekonomik değil stratejik önemi de olduğunu bahsetmiştim ki , o zaman sayın aysha bu nereden çıktı diye şaşırmış, sonrasında o da aynı görüşte olduğunu belirtmişti. Bu görüşümü kendisiyle paylaştığımdan yıllar geçti, bu platform da bunu hiç bir zaman teyit edecek bir yorumda kendileri bulunmadı ki saygı duyarım. Bu konuda böyle düşünmemin en büyük nedeni sayın patronun kruvaziyer alanda gelecek yolculardan alacağı ücret gibi küçük bir vizyon ve misyonu olmadığı içindir.
    Yine son olarak)) dünkü gemicilik alandaki gelişmeler(iştirak sermaye artırımı),Gsdho silopi termik santrali%15'lik pay satışının gündeme gelmesi ve yanlış hatırlamıyorsam satışı ; sayın TY bu alana sermayenin kaydırması ileride olası sayın KM ve TY'ın bu alanda ortak olabilme ihtimali(bu benim olası beklentim)benim açımdan mümkün kılacak gelişmelerdir.(Anonim) Saygılarımla..
    Not: özellikle bu hissede fakir küçük yatırımcı kalmışsa onların bakış açılarını geliştirmem içindir ki, burada geneli zengin olan yatırımcı arkadaşlara benim hiç bir yararım dokunmaz.

6. Merhaba, bir süredir bu bölüme yazan olmamış. Sayın beşiktAŞK' ta bir süredir foruma giriş yapmamış.

Önümüzdeki dönem yada yıl için görüşlerinizi beklerim.

Herkese iyi yıllar bereketli kazançlar dilerim.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Çiftçinin karnını yarmışlar, kırk tane gelecek yıl çıkmış. Gelecek yıl hepimize hayırlı olsun.

8. Ortalık oldukça sessiz. Fiyat yerinde sayıyor, bir değişiklik olsun:
    @Ayhan_Ozcn adlı kullanıcının kuşlu sitedeki (bu ad daha çok yakışıyor bu siteye) yazısını aktarıyorum:
    GLYHO'nun amiral gemisi olan kruvaziyer limancılığı işi çok çok iyi gidiyor. REEL BÜYÜME MÜTHİŞ. Nassau Limanı 2024 yılını % 27'lik bir yolcu artışıyla tamamlamış. Ağırladıkları yolcu sayısı 5.6 milyon
    https://cruiseindustrynews.com/cruis...ecord-in-2024/
    2024 yılı son çeyreğindeki ve gelecek çeyreklerdeki finansallarda GPH sahipliğinin % 91 olarak yansımasını ilk defa yaşayacağız (3. çeyrekte gün hesabıyla ve 40 günlük etki dikkate alınmıştı. Zira GPH'deki sahiplik oranı % 60 tan 91'e Ağustos ayında çıkmıştı)

https://x.com/Ayhan_Ozcn/status/1876953845022282178

Sayfa 247/268 İlkİlk ... 147197237245246247248249257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •