Originally Posted by
refaba
O sanayiden ustadan ustaya değişir,gerçi sanayide kurnazdan geçilmiyor,çoğuda iş bilmez fırıldak,10 krşluk işi 20 krş yapar,ben 6 ay önce yaş filitre değiştirdim 850 verdim,ondan önce çok sıra olduğu için başkasını önerdiler ona gittim,hiç tanımadığım tiplemelerdi,abi 1000-1500 arası olur dediler,ne yağı kullanıyorsunuz dedim,hiç markasını bilmediğim yağ türü,üstelik yağ ve makine uzmanıyım,ben hiç adını duymadım dedim,yok abi olurmu sen bilmiyorsun,hadi be dedim,böyle sanayilerin ustaların çoğu çıraklık dönemi benim çarkımdan geçti,bende bir yağ markaları önerdim,abi onlar çok pahallı dediler bende hadi bana eyvallah dedim,esasında evimin olduğu yerde bir yağ,araç altı bakım yeri vardı yıktılar bina yaptılar yani yağ değişimini antifiriz değişimini ben yapıyordum,şimdi erindiğimden sanayiye gidiyorum,devamlı yağ,filitre,antifiriz için ayni yere gidiyordum,yoğunluk yüzünden bu sefer başka yere gideyim dedim,yaptırmadım geri geldim eski yere arabayı bıraktım telefondan aradılar araban hazır dediler,bu giresunkaki olay,istanbul ve alanyadada bilindik yerlere yaptırırım,işin özü ustası var ustacığı var bu işin.
Yer İmleri